Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek zaczal mnie irytowac. Napiszcie czy przesadzam czy nie

Polecane posty

Gość gość

Nie pisze ostatnio ani nie mowi o niczym innym jak o seksie, przy tym czesto w dosc wulgarny sposob. O ile do pewnego moemntu mi to nie przeszkadzalo to juz zaczyna bo ja chce czasem troche subtelniej z nim poflirtowac, a on wszystko wali prosto z mostu, pisze od razu co bedzie ze mna robil itd. Niby czasem pisze tez czulsze slowa, ale czesto jest bardzo bezposredni, Poza tym dzisiaj zaczal pisac teskty w stylu jak tam moja fruzurka intymna, czy jest czy bedzie tylko w jego wyobrazni, ze mam byc ubrana tak i tak i tego typu wymagania pechowiec.gif zaczelo mnie to lekko wkurzac az mi przechodzi ochota na seks. Przesadzam?

Gość gość
Nie. Olej go!

Gość gość
Ma racje,bo pokazuje do czegu mu jestes poytrzebna.Zonie pewnie tego nie powie,bo ja szanuje.

Gość gość
Kochanek jak sama nazwa mowi, jest od bzykania i tyle. Jak chcesz listy milosne dostawac, to znajdz sobie jakiegos Romeo i juz.

Gość gość
Mozna subtelnie i bardziej ostro. Co w tym dziwnego? Raz wiecej romantyzmu a raz taki wyuzdany sex to przeciez normalne.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Tez by mnie irytowal;-)a wiesz dlaczego?:-) Bo wychodzi na to, jakbys byla jego niewolnica Izaura....co Pan powie to tak ma byc:P bo jemu sie tak podoba,nie pytajac Cie o zdanie. Byc moze gdybys mu mowila czego oczekujesz od niego...co lubisz...ze bardziej subtelniej,to moze zmienilo by to postac rzeczy,a tak to traktuje to na zasadzie...."Pan kaze,sluga musi"-straszne ,otoz nic nie musisz,a mozesz....bo wkoncu to powinno Wam obojgu sprawiac przyjemnosc,a nie zmuszac sie na sile,bo On tak chce. Sprobuj z nim porozmawiac,moze to cos zmieni,a jak nie to podziekuj mu za spedzony milo czas no i bay,bay...

Gość gość
a od czego jest kochanek jak nie od bzykania ?

Gość gość
Kawa z cukrem bez smietanki - myslalem ze jestes rozsadna i nie popierasz posaidania kochankow/ek a tu takie zaskoczenie

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
16:20 Nie wiem o jakim zaskoczeniu mowa? Moj rozsadek,podpowiedzial by mi,ze taki uklad to nie dla mnie. Czy ja popieram ,czy tez nie ...to juz inny temat. Ja zdecydowanie wole miec faceta 4 w 1;-) meza,przyjaciela,kochanka i partnera do ktorego mozna sie przytulic,kiedy mam ciezki dzien...Casanovy to nie potrzebuje...ale autorka chyba tak.Wypowiedzialam sie w temacie i nie bede sie tlumaczyc,bo to nie moj temat....

Gość gość
Miałam nie pisać ale jedno zdanie mnie zainteresowało. Ja mam właśnie takiego kochanka,który traktuje mnie jak niewolnice, rządzi mną i wydaje rozkazy. Jak mnie to kręci to glowa mala.:)

Gość gość
16:34 - no cóż, różne są ZBOCZENIA, współczuję :O

Gość gość
Jak kochanek zaczyna już irytować to znaczy, że ROMANS ZBLIŻA SIĘ DO SZCZĘŚLIWEGO KOŃCA.

Gość gość
Mnie nie chodzi o to żeby on mi pisał listy miłosne ( choc nasza znajomosc wykracza poza seks), ale ze w tym seksie wszystko musi byc takie dopowiedziane, zaplanowane, ze musze spelniac jakby jego oczekiwania, ze ten seks jest malo spontaniczny bo wszystko musi byc zaplanowane przed nim

Gość gość
Jezeli zachowanie tego faceta Cie drazni, to z niego zrezygnuj, bo najwyrazniej nie jestescie dopasowani. Moj nazwijmy to pretendent na stanowisko kochanka tez zachowywal sie podobnie, co mnie raczej odrzucalo niz zachecalo, wiec romans nie wypalil.

Gość gość
Traktuje cie teraz tak ,do czego masz mu sluzyc! czyli do spelniania jego potrzeb,Czy on spelnia twoje? Czy ty dajesz sobie sprawe ze jestes z jego prywatna dziurka do zostawiania tam jego spermy.Wiem ze sie boisz ze jak sie postawisz to cie zostawi.On cie uczuciowo juz zostawil,teraz chce cie upokorzyc i zobaczyc jak daleko moze z toba pograc.Nie daj sie dziewczyno ,i zachowaj godnosc i honor bo to bzykacz pospolity .Nie dasz d**y to sie przekonasz ze za pare dni wyrwie z internetu nastepna dziurke.

Gość gość
10:11- wlasni wrecz przeciwnie, namawia mnie do zapuszczenia paseczka i ciagle sie dopytuje jaki juz urosl :P natepnym razem chyba odpowiem mu, ze paseczek akutualnie ma juz 0,6 cm dlugosci i 3 mm średnicy

Gość gość
dziecko ....dojrzala kobieta Ci powie , ze ...to dupa nie kochanek . Ty spelniasz jego potrzeby a on twoje ? Chyba raczej nie