Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet w związkach. Dlaczego większość z was na portalach społecznoś

Polecane posty

Gość gość

Społecznościowych dodaje mnóstwo zdjęć swoich i fm dzieci a męża ani konkubenta już nie. Chodzi mi o dłuższe związki konkubenckie albo małżeństwa. Zauważyłem że mało która daje zdjęcia całej rodziny albo męża lub konkubenta. Z czego to wynika?

Gość gość
Mój mąż nie życzy sobie abym dodawała zdjęcia z nim. Sam nie ma konta na żadnym portalu.

Gość gość
Partner nikogo nie interesuje, kiedy już pojawi się dziecko.

Gość gość
Mnie tam bardziej dzieci nie interesują niz partner.

Gość gość
A niby dlaczego mąż sobie nie życzy? Działa w jakiejś zorganizowanej grupie przestępczej czy co?

Gość gość
Ani ja ani mąż nie dodajemy zdjęć na portalach. Gdyby mąż chciał dodać jakieś ze mną to nie zgodziła bym się bo nie chcę udostępniać swego wizerunku do oceny, bo po co, nie jest mi to do niczego potrzebne. Nie udostępniam tez żadnych prywatnych info, konto mam do oglądania ulubionych stron i muzyki.

Gość gość
Pewnie dla atencji, jaraja się jak ich koledzy lajkuja i komentują, pragną adoracji choćby wirtualnej.

Gość gość
„A niby dlaczego mąż sobie nie życzy? Działa w jakiejś zorganizowanej grupie przestępczej czy co?” x Chodzisz po ulicy z doopą na wierzchu? Jeśli nie, to znaczy, że działasz w zorganizowanej grupie przestępczej, głąbie? Ta grupa to pewnie KretyniRP