Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2018

mozliwa ciaza ?

Polecane posty

Gość gość2018

Hejka kochani :) Kochalam sie z mezem w dni plodne, okres mam regularny co 30 dni. Kilka dni przed spodziewanym @ zaczelam podejrzewac u siebie ciaze poniewaz zamiast odczuwac suchosc jak zawsze pojawil sie specyficzny bialy sluz, zawroty glowy i ogromna potrzeba duzej ilosci snu. Te objawy za pierwszym razem sie sprawdzily i mma juz coreczke :) tyle ze tym razem jest troszke trudniej bo okres spoznia mi sie dopiero niby 1 dzien ale ten sluz w ciagu tych kilku dni zamienil sie w infekcje pochwy ale nie jest to grzybica. Wyszukalalm w internecie ze czesto rowniez infekcja jest objawem wczesnej ciazy. Test wyszedl negatywny i nie wiem co dalej ?? do lekarza ciezko bo zaczal sie sezon urlopowy... co mma robic ? infekcja meczy i nie wiem co moge przyjac bo nie mma pewnosci czy to nie ciaza.... myslalam moze o bhcg z krwi nie wiem w piatek bo teraz by pewnie nie wyszla ??nie wiem czy do tej pory nie oszaleje z ta infekcja... doradzcie. Ktos tak mial i okazalo sie ze upragniona ciaza ?:) 31 dc , brak okresu i brak jakichkolwiek sygnalow zeby mial sie pojawic typu bole podbrzusza czy krzyza. Prosze pomocy

Gość gość
poczekaj kilka dni i powtórz test. A jak wyznaczasz sobie dni płodne, bo sama chciałabym zacząć to robić.

Gość gość
Jak wspolzyjesz to ciąża zawsze jest Możliwa :D