Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabelinka

21 lat miłości wciąż brak

Polecane posty

Nie wiem co mam o tym myśleć : niby mówią mi bliscy i przyjaciele że jestem osobą godna zaufania miła ciepła. Na wygląd nie narzekam. Nie chwale się ale wiem swoje. Niby znajomi czy znajomi znajomych czasem coś próbują zagadać ale to tyle. 21 rok życia od wczoraj a miłości żadnej od zawsze. Wiem, że dziewczyna też może sama zagadać do chłopaka Ale ja chyba jestem staroswiecka bo się boję, że odrzuci, albo wysmieje. Co robić by w końcu być szczęśliwa w miłości?

Gość gość
Przestań siedzieć w necie i zacznij coś robić koło ludzi

Gość gość
A ja 25. Ktoś nas przebije?

Gość gość
Nie szukaj miłości bo jej nie znajdziesz, miłość musi sama Cię odnalezć. Jeżeli jest Tobie pisana to na pewno wskaże droge którą masz podążać. Jesteś młoda, masz jeszcze czas. Spokój i cierpliwość jest wskazana;) Miłego wieczoru, cieplutko pozdrawiam

Gość gość
19.12 Miłość to coś więcej niż wypowiedziane słowa, to mowa serca. Chęć bycia przy kimś kogo pokochaliśmy i każda chwila spędzona w jej towarzystwie daje szczęście. Nie smuć się, więcej wiary i pozytywnego myślenia. Życzę Wam spełnienia i szczęścia które będziecie wspólnie budować z waszymi bratnimi duszami. Pozdrawiam

Gość gość
Miłości trzeba dać szansę. Najpierw kogoś poznać, uśmiechnąć się, może porozmawiać. Sama miłość nie przyjdzie, samo to przychodzi pożądanie, a nie o to chyba ci chodzi.

Gość gość
jakim cudem moje rowiesniczki są tak tępe :o

Gość gość
Nie ma za co. Jeszcze wszystko przed Tobą, miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Pozdrawiam:)