Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MastemaSatanael

Pomnik katyński! Zapłacą Polacy!

Polecane posty

Gość gość
Kurde M.Klimczak, no to czytamy te same wpisy na twicie.

Gość gość
Może.... no i co tu ukrywać te kilka minut ciszy teraz, to było wertowanie w głowie, kim Ty jesteś na TT? :D

Gość gość
Zaraz posprawdzam wszystkich Sławków ;p Pikusia obserwujesz?

Gość gość
A Ryśka Swetru tez czytasz? Dla mnie jego stronka to najlepszy rozweselacz.

Gość gość
Ludzie za ciebie tumoku oddawali zycie a tobie paru zlotych szkoda. Wez sie palnij w lez i zabortuj

Gość gość
W necie nie mam imienia, same nicki jest już ich tyle że nie ogarniam, notatki se robie :D Zresztą mniejsza z tym, szukać się po twicie nie będziemy i na szczęście nie musimy, bo jakby co to jest kontakt na kafe.

Gość gość
Tam - jeśli chodzi o TT to nie wiem, a tu to na pewno. Rozpoznawalny jesteś, no bo masz nick ;P

Gość gość
Nie. Dobra koniec, nie kombinujemy już na twicie, jak się mamy tam trafić to się trafimy. Nie róbmy tu ustawki :D

Wszedłem na obserwujących Polska nie targowica i pasujesz mi pod wszystkie kobiety... nawet te wspolobserwujace :D Z Twojego stylu pisania wnioskuje, że jestes tym rocznikiem przed 30 ;)

Gość gość
"Z mojego stylu" .... oj, mój styl jest bardzo zmienny, w sumie to wychodzi samoczynnie, zależnie od nastroju i miejsca w którym jestem. Więc "moim stylem" się nie sugeruj, bo w necie najczęściej jestem brana za faceta :)

Gość gość
"miły styl pisania" .... to co już nie jestem największą złośnicą na kafe? :D

Gość gość
Tak to ja zły złośliwy skawek :) Dobra, no to sobie MIŁO pogadaliśmy i teraz po konfrontacji twarzą w twarz, możemy się rozejść do innych tematów. :classic_cool:

Nie ma bata :P moje prawdziwe inicjały znasz i obserwujących, wiec wchodz na TT i szukaj mnie... od teraz do skutku :P

Gość gość
No jeszcze takiego nie było, co by mi kazał się szukać :D a w ogóle to siedze w tym temacie, żeby przeczekać spam na głównej, a co gorsza ktoś lecie z tego samego "wejścia" co ja i limity czasowe mnie blokują na maksa.

W naszym zyciu pojawiają się osoby, które są wyjątkowe i w Twoim zyciu jestem to JA :classic_cool: Dlatego to Twoj obowiązek zeby mnie znaleźć :P