Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Fryzjer

Polecane posty

Gość gość

Witam, w piątek byłam u fryzjerki którą kompletnie zepsuła mi włosy . Nie dość że wzięła za usługę 200 zł to jeszcze nie za bardzo chce je oddać . Mialam wyjść z pięknymi blond włosami a wyszłam z takimi samymi jak przyszłam . Nie dość że poszłam z włosami po pas i chciałam podciac końcówki 3 cm ta ścieżka mi 20 . Z jednej strony mam więcej włosów z drugiej mniej ,mam postrzepione włosy i schody od degazowek. Byłam dzisiaj u niej powiedziałam co i jak chciała oczywiście naprawić to Ale powiedziałam że nie dam jej już moich włosów do ręki . A jak powiedziałam że chce chociaż połowę kasy to stwierdziła że bardzo dużo farby mi nałożyła gdzie były to tylko ok 20 pasem na całej głowie . Miało być to robione jakąś nowa metoda ... więc pisze tu z zapytaniem co mam w takiej sytuacji zrobić ? Mam u niej zawitać w piątek tylko nie wiem za bardzo po co bo okreslilam się jasno ze chce zwrot połowy kasy za tak zepsute włosy . Co zrobić jeżeli w piątej mnie zbyje i nie będzie chciała oddać pieniędzy ? Jak mogę zareagować .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować