Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Milejdi

co myślicie o programie damy i wieśniaczki?? czy waszym zdaniem to naprawde damy

Polecane posty

Gość Lady Milejdi

Cześć, mam pytanie do programu damy i wieśniaczki? Co myślicie o programie?? Czy waszym zdaniem przedstawione damy to prawdziwe damy?? a czy wierzycie w autentyczność programu? Prowadzę badania do magisterki. Podzielcie się uwagami.

Gość gość
program bardzo naciągany ! a od kiedy solary , kobiety spalone na solarium są damami??? to chyba w piosenkach disco polo solara =dama

Gość gość
program jest tak bardzo wypaczony - dlatego pokazują go na niszowych kanałach. Damy mały zawsze bladą skóre , moda na opaleniznę , solaria jest od niedawna!

Gość Lady Milejdi
A jaka powinna być dama? może jakieś przykłady?

Gość marawstala
Jedna z nich widziałam w którymś z programów (?) ukryta prawda lub dlaczego ja : )akurat ona miała w sobie taka jakby elegancję... Ale ogólnie to program naciagany

Gość eldvin
Są niejasnosci co do pochodzenia majątku niektórych dam , niekoniecznie tych z programu. Osoba wtajemniczona sugerowala że dama dostała od arabskiego szejka 200 tysięcy EURO za jeden raz. Ponieważ drugiego razu nie było zbytnio nie zepsuła sobie opinii a suma może starczyć na kilka lat. Nie jest to niemożliwe.

Gość Lady Milejdi
Pomyślałam, że najłatwiej będzie ułożyć pytania w ankiecie. Ankieta, którą zrobiłam dotyczy programów Damy i wieśniaczki.PL oraz Projekt Lady. Pytania dotyczą również wizerunku damy. Wypełnijcie proszę ankietę. https://www.webankieta.pl/ankieta/337749/medialny-wizerunek-damy-na-przykladzie-programow-projekt-lady-i-damy-i-wiesniaczkipl.html