Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staczająca się na dno siostra

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra bliźniaczka się zbliża do mojego poziomu. Jeszcze nie dawno była miła, uczynna, wzorowa uczennica (starała się na średnią 6.0) i pomocna. Teraz nagle zaczęła do wszystkich pyskować, rodziców ma w d***e, przestała się uczyć i średnia z 5.4 spadła na 4.8. Zaczeła uciekać z lekcji itp. Stała się dokładnie taka sama jak ja. Ja mam średnią 3.4 i nie chce, żeby była na takim samym poziome jak ja. Jak teraz na nią patrzę to tak jak w lustro. 15l

Gość czlowiekk  mądry
z 5,4 na 4,8 :D hahaha no fkatycznie dnooo....kurde jak tak mozna? 4,8? :D to chyba nie zda w tym roku. ej siostrunia,zrozum...kazdy ma okres buntu...dojrzewanie,hormony...fajnie ze sie martwisz. ale zacznij sie martwic jak wroc***ijana z imprezy,albo okres sie jej spozni...albo spadni ejej srednia na 2,3. Moze znudzilo sie jej bycie nielubianą przez wszsytkich kujonicą? :) i po co byc najlpeszym w klasie 1 wszej czy drugijeej???po co mieć szoóstki w tych klasach???po co ten trud???NAlpilniej powinno sie uczyc tylko w osttaniej klasie jak bedzie miec swiadectwo szkolne..:)

Gość gość
to temat Janusza asiutki :D

Gość gość
Kiedy my jesteśmy 3 kl. Jest dość średnio lubiana, ale w taki sposob sobie reputacji nie poprawi, tylko zaczną ją wykorzystywać dla beki. Wiem to, bo ja należę do tych lubianych.