Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Nie wyobrazam sobie tanczyc z kobieta na weselu tak jak

Polecane posty

robią to inni geje-hipokryci :o idioci, jak lesbijki ja nie jestem lesbą ani hipokrytą, udającym "normalnego" wsrod ludzi. Na tym polega hipokryzja mezczyzn, cale zycie udają,

To żaden wstyd, że nie potrafi Pan tańczyć w parze. Obecnie pewnie jest wiele kursów. Proszę pamiętać, że na naukę nigdy nie jest za późno!

Jeśli nie jest Pan także w guście mężczyzn to nie tylko taniec Pan będzie wykonywać solo, Pozdrawiam cieplutko :)

Gość gość
Grazynko czy dzieci już umyly rączki?

Gość gość
Jesteś śmieszny. Tańczy się dla przyjemności, z dobrym tancerzem albo tancerka. Nie każdy partner musi nas pociągać erotycznie. Rok temu byle, na weselu z facetem. Wszyscy o nas wiedza. Generalnie tańczyliśmy razem, ale jak któryś chciał odpocząć, to drugi tańczył z innymi osobami, z kobietami, czasem nawet w 10 osób się tak bawiliśmy.

gość wczoraj Sam jestes smieszny. Zaloze sie ze poza sobą nie tanczyliscie z innymi mezczyznami w parze 🖐️ więc sie uspokoj i zjedz snickersa.

Gość gość
KobiecyKarol89, tu się z tobą zgodzę, ale nie sraj do własnego gniazda.

Gość gość
Nie wiem jak można się "brzydzić" tańczyć z kimś kto nas nie pociąga :O Chyba masz jakiś problem ze sobą. Taniec to zabawa, a nie seks, zboczku. Jestem kobietą w 100% hetero, a nie mam problemu tańczyć z drugą kobietą.

Gość gość
Nie jesteś hetero jak byś mogła z drugą kobietą tańczyć, zboczucho

Gość gość
czytajcie ze zrozumieniem...Autor jest gejem i brzydzi go taniec z kobietą...a Mezczyzni sie krepuja tanczyc z mezcyznami. On nie mowi ze nie umie tanczyc.tylko ze nie ma z kim. Mezczyzni heterycy sie brzydza mezczyzn...a geje sie wstydza okazywac publicznie uczuc. osobiscie bylabym zazenowana widziec na weselu pare sciskajacych sie chlopców :( w tancu przytulancu. a jak tanczy dwoch facetow ze sobą to kazdy mysli ze sie strasznie naj***liii... niestety nasze spoelcznstwo nie jest tolerancjne.

Gość gość
gość wczoraj Sam jestes smieszny. Zaloze sie ze poza sobą nie tanczyliscie z innymi mezczyznami w parze lapka.gif więc sie uspokoj i zjedz snickersa. X Pod koniec wesela wszyscy tak się rozkręcili, ze nawet faceci tańczyli z facetami. A nawet jakbyśmy tańczyli tylko my, to co? Może pozostali byli hetero :)

Gość gość
Sam jesteś idiotą. To, ze faceci hetero nie mają ochoty tańczyć z innymi facetami to normalne. A ty jesteś żałosny, skoro nie chcesz tańczyć z kobietami tylko z tego powodu, "a na złość babci odmrożę sobie uszy" :D Żenada i dziecinada. Aż ciężko uwierzyć że masz 30 lat gdy się ciebie czasem czyta.

Gość gość
A ja se nie wyobrażam mieć ciula w d***e to musi być straszne:-P

Gość gość
dlaczego zarzucasz im "udawanie"? większość gejów po prostu nie ma oporów przed tym, aby zatańczyć z kobietą, więc nie mierz wszystkich swoją miarą.

Gość gość
To nie przychodz na takie imprezy,gdzie tancza,tylko gdzie sie mozesz dobrze pokiszkowac.W sypialni juz nie bedzie wiecej gosci.Bedziesz tylko ze swoim kochasiem.