Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba czas sie wyprowadzic od matki.tragedia

Polecane posty

Gość gość

Mamy z mezem pietro w moim domu rodzinnym, zawsze szkoda mi było mamy która żyła z moim ojcem, mężem alkoholikiem. Mama od zawsze wszystkimi rządziła, robiła za ojca i matkę. Ja teraz mam 29 lat, jestem kobieta a matka zrobiła sobie ze mnie jakiegoś Janusza budownictwa, mam dość. Ciągle wymyśla jakieś remonty, szkoda tylko że rozpieprzy coś, kupi materiały i wszystko zostawi bo Ona oczywiście nie umie i ja musze to wszystko robic;/ wymyśliła sobie teraz remont w domu, wyzrywała tynki dożywego nakupowała materiału że będziemy wszyscy robić, bracia mają to w d***e, uciekają z domu bo nic nie potrafią zrobić, matka ucieka do roboty a ja zostaje z tym gównem. Wyszyscilam i wymalowalam wielki korytarz wielkosci 3 pokoi juz mialam dosc, bylam zadowolona ze skonczylam a ona wykorzystała wolny dzien i.... rozpieprza dalej wszystko i nie wiem kto to bedzie robil... mam dosc, moj maz widze ze tez ma tego wszystkiego dosyc i juz nie robi wszystkiego tak chetnie jak kiedys. Najgorsze ze Ona w ogole nie przyjmuje krytyki.

Gość gość
Jestem juz po prostu załamana, Ona mysli że nakupi materialow i to juz bedzie wszystko, nie zdaje sobie sprawy ile trzeba wlozyc wysilku i pracy w takie remonty. Jebneła bym tym wszystkim ale tez mieszkam w tym domu i nie wyobrazam sobie jak mialysbysmy w ogole ze soba nie rozmawiac z takiego powodu.

Gość gość
Tak wygląda mieszkanie z rodzicami właśnie.