Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę ładne i mądre kobiety mogą być same

Polecane posty

Gość gość

Tak W filmach harleqinach i na kafeteria

Gość gość
Mądra i ładna nie weźmie sobie byle pierwszego lepszego, więc owszem, może być sama.

Gość gość
widać ty do nic nie należysz bo nie gramotnie piszesz :P

Gość gość
Mogą być same. Ja jestem sama i odnajduję w tym spokój...

Gość piąta klepka
Przecież nikt im nie zabroni

Gość gość
07.53 dokladnie, a byle jakich, nic sobą nie reprezentujących facetów jest wieeelu. Fajnego i normalnego ktory by nie straszyl wygladem (nie mowie ze idealnego modela!) Trudno spotkać, kobiety nie maja w czym wybierać. Taka smutna prawda.

Gość gość
Mogą, np. takie które są aseksualne, mają jakieś lęki, nawet kompleksy bo bywa i tak że mimo urody, dziewczyna wmawia sobie coś i żyje w przeświadczeniu że jest nieatrakcyjna, albo takie którym bycie singlem bardziej odpowiada niż w związku, albo takie które pochłonięte są robieniem kariery, itd. itd.

Gość gość
9:17 prawda to!

Gość gość
gość dziś haha dobre albo jesteś ślepa albo nie wiem co , ja trenuję kilka lat na siłowni i + kalestenika i dwa razy kardio daje sobie w tygodniu 6 dni w tygodniu jestem w calipso pozdro że nie ma faceta normalnego :), nie piję i nie palę abstynent , lubię bardzo wycieczki w góry i się pośmiać :) , ale kobiety tak nie mam bo jestem przystojny to nawet nie zagadują a nawet jak ja gadam z dziewczyną to są wycofane , a jak dochodzi do czegoś to pytają czy nie będę jej pomagał ćwiczyć JA OD TEGO NIE JESTEM ! i zwykle zrywam kontakt , Kłania się Kapral z wojska :) 26 lat i nie mam kobiety bywa :)

Gość gość
9:25 widocznie masz coś w sobie co odpycha. To,że jesteś namolny, to że Ty się uważasz za przystojnego nie oznacza,że INNI TEZ CIE WIDZA JAKO PRZYSTOJNEGO. KAPRALU... Hahahhahaha

Gość gość
jak sa madre to najczesciej sa same. Madra kobieta nie zwiaze sie z pijakiem , nierobem , mamisynkiem..Niezby madra poleci w ramiona pierwszego lepszego aby byl. To samo tyczy sie brzydkich ( chociaz tutaj zalezy od gustu ) , Brzydka niska samoocene dowartosciowuje facetem u boku.. Ladna moze byc sama dopoki znajdzie sie ktos odpowiedni

Gość gość
A co do sylwetki zauważyłem że kobiety nie lubią wysportowanych facetów taka prawda moją nawet nie ruszam , szeciopak i w bicku 45 to na nie nie działa , byłem raz w związku wszystko fajnie a potem mnie tak zostawiła bo za dobry jestem ? , co wam do cholery dziewczyny dolega jak gruby to nie dobrze a jak wysportowany to też źle , ja tłumaczyłem że muszę bo w wojsku to jest ważne i działa na mnie to odprężająco takie stanie na rękach i bieganie po 10 kilometrów , nigdy was dziewczyny nie zrozumiem , a z ćwiczeń nie zrezygnuję nigdy

Gość gość
gość dziś A kto Tobie nakazuje rezygnować z ćwiczeń? Ćwicz sobie, ile chcesz, ale nie narzekaj, jeśli kobieta nie lubi wysportowanej mocno sylwetki. Przesada jest przesadą. Ja też nie lubię. Każdy ma swoje gusta.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z tym , ale wiesz zawsze mówią że im charakter trochę nie odpowiada bo jestem uparty mocno i robię po swojemu zawsze , a co do wyglądu nigdy się nie skarżyły Ciasteczko jestem dla nich :) ,

Gość gość
9:31 po tym co wypisujesz widać,że masz coś pod kopułą. Ile tych dziewczyn spotkałeś /poznales w swoim życiu KAPRALU? :-D 10-20? I już wszystkim coś dolega?? Hahahhahaha

Gość gość
gość dziś racja każdy ma inne gusta ja lubię być duży i sprawia mi to przyjemność teraz fajna jest kalestenika robienie flagi albo chodzenie na rękach :)

Gość gość
Sylwetka to nie wszytko, twarz też się liczy. Higiena. Dbasz o zeby? Dbasz o ładny zapach ciała? Masz schludne, czyste, ladnie obciete włosy? Dobierasz odpowiednio ubrania? Dużo kobiet na to zwraca uwagę. Myślisz że zrobisz biceps na silowni i to wystarczy? Otóż nie. Czasami to wręcz odstrasza

Gość Izumi z Meiji
Sa dwie grupy singli, z wyboru i z przypadku. Ci z przypadku zazwyczaj mowią, ze wola byc sami niz z kims sie meczyc albo, ze nie trafili na odpowiedniego partnera/kę a czesto bywa, ze sami nie nadają sie do zwiazku. Uroda czy madrosc nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
gość dziś Siedzi w wojsku, więc przypuszczam, że z higieną nie ma problemów...

Gość gość
po co najezdzacie na tego wojskowego ? Jest jaki jest a Wy skad mozecie wiedziec ? Wydaje mi sie ze autor tego posta albo jest dzieciakiem albo emocjonalnym dzieciakiem. ladka ´=w zwiazku , brzydka= sama Ile pieknych aktorek i modelek jest samotnych, wpadaja potem w wir narkotykow , alkoholu itp. Zycie nie rozpieszcza

Gość gość
Czy wszyscy ludzie naprawdę uważają że życie osoby samotnej jest bezwartościowe? Zachowujecie się jakby bycie w oficjalnym związku stanowiło jedyny sens życia dla każdego osobnika a bez tego nie da się oddychać. To nie jest normalne. Fajnie z kimś być ale traktowanie tego jak konieczność jestem śmieszne. Tak samo jak śmieszne jest myślenie że każdy niesparowany to istny szrek.

Gość gość
Faceci mają problem ze zrozumiem że któraś ładna, fajna może ich nie chcec. Bo jak to? Toz to kobiety przecież od dziecka marza o facetach związku i ślubie. I jak się ktoś trafia to powinna łapać okazję i znać łaskę Pana że ja obdarzył swoim zainteresowaniem. Nie rozumieja że dzisiejsze kobiey to już nie są desperatki i mają wolna wolę

Gość gość
Kobietom nikt nie pasuje. One same nie wiedza kogo chca. Nawet taki trynkiewicz ma zone a wielu normalnych mezczyzn nie straszacych uroda itd. jest cale zycie sama.

Gość gość
"Nawet taki trynkiewicz ma zone a wielu normalnych mezczyzn nie straszacych uroda itd. jest cale zycie sama." To ci sie udalo....hahhaha :D :D :D mysle , ze ma TO COS czego Ty nie masz

Gość gość
09.56 głównie kobiety nie mogą żyć bez facetów, jak tak obserwuje niektóre moje koleżanki desperatki...Wezmą byle kogo, byleby był. Nie każda taka jest, ja mam swoje życie, swoje pasje i bez faceta mogę żyć, Nie wezme pierwszego lepszego.

Gość gość
gość dziś Za to facet pierwszą lepszą wyr*cha, jak się nawinie. Jedni i drudzy są siebie warci.

Gość gość
dokladnie a te co wola byc same faceci -nieudacznicy nazywaja starymi pannami . Szczerze to jak patrze na niektorych panow..gdybym byla sama to naprawde wolalabym sie w wibrator wyposarzyc niz miec z nimi cokolwiek do czynienia :D

Gość gość
haha dobre albo jesteś ślepa albo nie wiem co , ja trenuję kilka lat na siłowni i + kalestenika i dwa razy kardio daje sobie w tygodniu 6 dni w tygodniu jestem w calipso pozdro że nie ma faceta normalnego usmiech.gif xxxxx spoko,pół roboty za tobą, ale np. widzisz ja bym osobiście wolała faceta, z którym można też pogadać, a nie tylko super wygląda. Jakbyś tak ze dwa dni odpuścił na siłowni i porobił coś innego, np. poszedł do kina na coś mało głupiego, książkę przeczytał ze zrozumieniem, to sama bym ci się oświadczyła. ciało to nie wszystko, jeszcze o mózg zadbaj.