Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet związanych z rozwodnikiem, czy ja nie przesadzam.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam mężczyznę mojego życia. Przystojny, mądry, opiekuńczy, fajny sex i bardzo dojrzały. Jest po rozwodzie ma 41 lat. Ja mam 32. Jest tylko jeden problem. Mieszkamy u niego w domku pod Warszawą. Bardzo ładny dom, dobrze urządzony. I tu jest problem. Urządzony przez jego była żonę, nie to że mi styl nie pasuje ale że to ona a nie ja to urzadzalam. O ile jakieś drobnostki można zmienić to np garderoba na zamówienie pozostanie taka jaką jest. A jest to garderoba tylko dla "pani domu " . Dziwnie się czuje z myślą że to ona wymyśliła ta garderobę że tu były jej ubrania, biżuteria itp Czy też macie takie dylematy mieszkając u swojego faceta?

Gość gość
To zamieszkajcie u Ciebie

Gość gość
Czhli zadna nie przeprowadzila sie do faceta i zadna nie zwiazala sie z rozwodnikiem.

Gość gość
zamieszkajcie u ciebie, albo zarób sama tyle kasy zeby sprezentować sobie i jemu nowy wystrój. Weszłas na gotowe i to chyba w wyzszym standardzie niż sama możesz zaoferować, to niestety ale musisz sie trochę poświęcić. Ja bym nie wyrzucała dobrych i drogich mebli dla jakiejś d...tylko dlatego ze ma kompleksy. Tak samo nie chiałabyś zeby ci facet kazał skuć wszystko do gołych murów bo masz wymazać przeszłość W d... ci sie laska przewraca i tyle

Gość gość
pozyjecie parę lat ze soba to doczekasz sie wreszcie remontu

Gość gość
Ale ty musisz być zakompleksiona.

Gość gość
Najlepszy przyklad na to, ze jak ktos nie ma problemow, to musi koniecznie szukac.

Gość gość
naprawdę nie rozumiem czemu fajni faceci biora sobie jakieś głupie baby...tylko dlatego , ze młodsza?

Gość gość
Nie chodzi o wyzszy czy nozazy standard ale o to ze to sa meble na zamowienie, wymyslone dla niej przez nia. Czuć jej gust i jej ducha. To nie są meble z Ikei itp.

Gość gość
No i ? ...

Gość gość
Nie chodzi o wyzszy czy nozazy standard ale o to ze to sa meble na zamowienie, wymyslone dla niej przez nia. Czuć jej gust i jej ducha. To nie są meble z Ikei itp. to spal mu ten dom, dorobicie się nowego w twoim guście

Gość gość
Nikt nie lubi pamiątek po byłej ale wątpię aby ktoś zaryzykował sprzedaż domu bo się nowej dziewczynie nie podoba.