Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alimenty powinno sie odebrac tym matkom ktore nie potrafia uzasadnic

Polecane posty

Gość gość

POKDREŚLE UZASADNIĆ za pomoca rachunków, faktur, paragonów, itp. wszystkich wydatków jakie ponoszą na dziecko. Powinno się odebrac im dziecko i alimenty.

Gość gość
I co z tym dzieckiem ? komu? tatusiowi z kolejną dopiero co poznaną 'ciocią',która przygarnęła misia?

Gość gość
A jeżeli ojciec chce płacić? Mój ex płaci DOBROWOLNIE 1,5 tysiąca i nie interesuje go, co robię z pieniędzmi. Wrrrr, teraz pewnie się zagotujesz z zazdrości.

Gość gość
p*****lnij się w leb autorze 24/h taka matka jest z dzieckiem a ojciec od wielkiego dzwonu zabierze raz na 2 tygodnie ale jeszcze paragony zbierac może koorffa puste opakowania po jedzeniu co???

Gość gość
Nie każdy almenciarz jest takim nieudacznikiem, żeby przeżywać każdy wydany grosz i domagać się faktury za każdą bułkę..

Gość gość
Tak, bo te polackie, wymęczone, januszowe 300zł to takie eldorado, że nic tylko przewalać na balangi i tipsy. Już się nie ośmieszaj ty kuźwa sponsorze za dychę. Niejedna matka gdyby przedstawiła te rachunki to jeszcze by jej alimenty podnieśli tylko szkoda im nerwów na użeranie się z bydłem. Tak zrobiła moja siostra. Jej były się wiecznie pluł, podał ją do sądu że niby za dużo płaci, bo caaaaałe 350zł a to była kropla w morzu tylko moja siostra to olewała, bo akurat ona ma kasy jak lodu. Niestety to ją tak wkurzyło, że po starała się o swoje i debil teraz płaci dwa razy tyle, a mógł trzymać pysk na kłódkę więc uważaj kretynie żebyś się tak czasem nie zdziwił.

Gość gość
Akurat te psie polskie alimenty bardzo łatwo jest udokumentować więc się tak nie podniecaj. Moja koleżanka dostaje 400 no to co to jest? 2 razy zakupy w markecie i to też nie jakieś frykasy. Owszem to na dwie osoby więc niech dojdą opłaty za media i już masz. I co teraz duszigroszu obes/rany?

Gość gość
Matka dziecka powinna płacic alimenty ojcu, za szkody moralne , oczywiście.

Gość gość
Super. Moją przyjaciółkę zostawił mąż ma dwoje małych dzieci i to ona biwrzebwolne jak są chore. Tatuś raz na 2 tygodnie na weekend. Nawet skarpetki dodatkowo nie kupi jak by była taka potrzeba. Nic zero pomocy. Ja tam bym chciała dac mojemu mężowi 800 zl na miesiąc bo tyle ma alimentów i niech się martwi A ja resztę wypłaty dla siebie i mogę wyjechać na ten czas.

Gość gość
Powinieneś być ustawowo zmuszony do pokazywania screenu tych wypocin każdorazowo przed stosunkiem z osobą płci przeciwnej, żeby ta miała pełną świadomość w co i z kim się pakuje w razie wpadki..

Gość gość
12:17 ha ha ha ha 10/10 RZĄDZISZ!