Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On olewa spotkania ze mną, bo ona jest aktywna

Polecane posty

Gość gość

I zamiast spotkać się ze mną, gdzie jesteśmy w związku i byliśmy umówieni. On odwołuje spotkanie w ostatniej chwili i spędza ten czas na messengerze pisząc z tamtą, a mnie wtedy ignoruje :/ Mam go dość i mam dość takiego traktowania. Chce to zakończyć :/ Chociaż zależy mi na nim i będę cierpiała, ale nie pozwolę się tak traktować więcej. Jak chce to niech do niej idzie, droga wolna. Skoro ona taka ważna, że odpycha mnie na dalszy plan.

Gość gość
Przykro :/

Gość gość
To jest patologia a nie związek. Nie wiem po co się skazujecie na życie z takimi jelopami. Już naprawdę lepiej nie mieć nikogo niż się czuć jak piąte koło u wozu albo szmata. Ogarnijcie się kobiety.

Gość gość
11.04 dokladnie. A kim ona jest, jego byłą?

Gość gość
On kiedyś się w niej podkochiwał. Ona wtedy go olewała i zniknęła na jakiś czas mu z widoku. Teraz powróciła i teraz do niego wypisuje i jest zainteresowana. On jej odpisuje i lata za nią, a ja jestem już mało ważna. Ma czas dla mnie wtedy, gdy ona jest zajęta. I tak od miesiąca. I chce go zostawić, bo już mam tego dość. Ale najpierw chce ją uświadomić, że on nie jest singlem i że cokolwiek pisze nie jest prawdą. I że od kilku lat jest w związku ze mną i wtedy, by wyszło, że liczył na dwie, a nie miałby żadnej. Ale nie wiem, czy taka zemsta to dobre rozwiązanie.

Gość gość
nie mścij się, po co, to takie żebranie o uwagę :( wiem, ze to bardzo ciężkie ale po prostu urwij kontakt ...

Gość gość
Ja tez w takim zwiazku bylam.Jak ona sie nie odzywala (ex - niby przyjaciele) to do mnie lecial.A jak ona czas miala to mnie olewal.nawet jak bylam chora na grype to wybral spacerki z nią zamiast mi cokolwiek pomóc.Odeszlam.Wzielam faceta innego.Z rozsadku.bo mu zalezalo.

Gość gość
I ona ma się nigdy nie dowiedzieć, że także była przez niego oszukiwana? Trochę mi jej szkoda. W sumie dziewczyna nic nie wie o moim istnieniu. On nas dwie oszukuje. I ciekawe czy tylko dwie, a może jest więcej dziewczyn w jego życiu. Na początku wydawal się być spokojnym, cichym, ułożonym chłopakiem, ale potem z czasem go poznałam :/

Gość gość
Ile on ma lat?

Gość gość
I on z nią się nie spotyka jeszcze tylko piszą ze sobą (godzinami). Ona pracuje we Francji. On w wakacje też chce wyjechać na stałe do pracy do Francji i chciał, abym jechała z nim tylko nie wiem po co? Jako piąte koło u wozu? Czy jako zastępstwo na seks, gdy tamta chwilowo będzie zajęta? Nie jadę z nim nigdzie. Na najbliższym spotkaniu z nim zerwę i niech sobie do niej leci skoro tak za nią lata.

Gość gość
Po 30 lat mamy. Jesteśmy parą od 5 lat. Znamy się 10 lat.

Gość gość
5 lat i 0 zobowiazan????

Gość gość
Palant!!!

Gość gość
On poznał ją 7 lat temu. I wtedy gdy podkochiwał się w niej i ona go ignorowała to ja go pocieszałam, wspierałam. Byłam przy nim w tych trudnych dla niego chwilach. A on teraz tak nagle od miesiąca szaleje za tamtą. To tak boli jak się na to patrzy. Nie zasłużyłam sobie na to. Dlatego chce od niego odejść. Ona7 lat temu, gdy się z nim poznała to była świeżo po rozwodzie i z 6 letnim synkiem. Teraz jej syn ma 13 lat. I szkoda, aby przez niego cierpiała nie tylko ta kobieta, ale też i jej niczemu winien syn.

Gość gość
Nie mogę mieć dzieci. Dlatego ich nie mamy. A ślub planowaliśmy na następne wakacje. Ale to było przed pojawieniem się jej.

Gość gość
On nadal jest w niej zakochany, od 7 lat był, a Ty jesteś tylko zastępstwem, taka zapchajdziura. Tez bym na Twoim miejscu poinformowała tą druga ze jesteście para i jako dowód wyslalabym jej na FB screeny waszych smsow, ona się przekona ze on leci na dwa fronty. Co z tym zrobi, jej sprawa, ale Ty będziesz miała czyste sumienie ze ja poinformowałas, ze nie żyje w klamstwie. Zerwij z nim jak najszybciej

Gość gość
11:26 a co Cie ona obchodzi? Szkoda Ci, nie żartuj, zajmij się swoim życiem

Gość gość
Co za palant! Przykre! Trzymaj się! Powodzenia, jeszcze znajdziesz kogoś kto da Ci prawdziwe szczęście i będziesz się kiedyś śmiała z tego, że byłaś taka głupia, że przy nim byłaś :)

Gość gość
Powodzenia, będzie dobrze, trzymaj się Kochana! :)

Gość gość
Tak też chciałam zrobić screen z informacją o związku. Już taki screen zrobiłam. Screen z różnymi naszymi wiadomościami. I jak ją wyzywa od różnych. Kiedyś napisał o niej, że jest puszczalska i że męża na każdym kroku zdradzała i inne rzeczy mi o niej pisał w wiadomościach. Mam jeszcze te wiadomości i screeny mogłabym jej wysłać. Niech wie co innym o niej wypisuje w zemście za to, że jego nie chciała.

Gość gość
No i dobrze. Zemścij się na nim. Niech wie, że nie dasz tak z sobą pogrywać.

Gość gość
12.10 dokładnie! Nie zastanawiaj się, wysyłaj jej te wszystkie screeny a z nim zerwij.

Gość gość
Odejdz.Zapchajdziur nigdy się nie kocha

Gość gość
Prawda jest taka, że większość osób, które tutaj piszą nie zrobiłaby tak jak radzą autorce, gdyby były na miejscu autorki.

Gość gość
Przykre jesteś zapchajdziurą tylko :/

Gość gość
12.32 a skąd niby to wiesz? Chyba sadzisz po sobie...Owszem, desperatki za wszelka cenę trzymalyby się faceta i wszystko wybaczaly (a takich jest wiele) ale są tez kobiety myślące, które maja honor. Ja np pogonilabym faceta widząc ze kocha inna, nie będę dla nikogo zapchajdziura.

Gość gość
Dziewczyno , co ty robisz z takim siurem? ? Uciekaj jeszcze znajdziesz NORMALNEGO faceta , ten cię zdradza emocjonalnie a ty się na to godzisz

Gość gość
Byłam z takim zostawił mnie i wiesz co kochanie ? Powinnam mu kwiaty wysłać , był bezrobotnym grubym klamliwym shrekiem a po nim poznałam prawnika z ikraku i dzięki niemu skończyłam studia i dziś jesteśmy szczęśliwym małżeństwem , żyjąc trochę tu w Polsce trochę w jego rodzinnym bagdadzie , nie wspominając że stary facet nie dość że brzydki to jeszcze Lewus a mój mąż karar wygląda jak arabski książę , śliczny jest i wykształcony

Gość gość
Nie kącik się olej go i nie wypisuje nic do niej bo się osmieszysz skoro on od zawsze za nią latał to masz odpowiedź ,odejdź z klasą a oni niech bujaja się nigdy nie będziesz ważna dla niego

Gość gość
14.52 dziewie się ze sama go nie rzucilas... Mialabys satysfakcję przynajmniej a tak? Shrek Cie rzucił.