Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On olewa spotkania ze mną, bo ona jest aktywna

Polecane posty

Gość gość
15:08 ja od dziecka byłam strasznie "litosciwa " starałam się być szlachetna na siłę , że brzydalowi jak noc też trzeba dac szansę , otóż nie trzeba bo podbudowal sobie ego ze miał laske i pewnie każda go bedzie chciala bogini i zostawił z depresją z której wyciągnął mnie obecny mąż

Gość gość
Zauważyłam właśnie jedna zależność , jak obrzydliwie brzydkiego faceta chce ładna to mu odbija totalnie i ma się za boga , to właśnie przystojny bardziej docenia piękną bo dla niego adoracja ładnych kobiet już jest nudna

Gość gość
Fajnie że twój facet to taki palant i dno , weź bezdomnego gwarantuje ze będzie lepszy i bardziej opiekuńczy od niego , swoją drogą latać za kobieta o której się mówiło że jest puszczalska , mind blow

Gość gość
Przykre jest to jak z Tobą postąpił. Nie przejmuj się tamtą i nie rób nic. Pozwól jej aby sama się na nim przyjechała. Może ona to zmieni? Podobno miłość zmienia człowieka na lepsze.

Gość gość
15:48 z własnego doświadczenia powiem że nie , jesli ktos jest moralnym zerem to juz moralnosci nie przyswoi , mozna dla milosci rzucić alkohol , zmienić pracę , schudnąć ale jeśli ktoś jest kochliwy i zdradza to już nic a nic go nie zmieni

Gość gość
Przykre co za palant

Gość gość
Ten ślub to chyba w swojej główce planowalas

Gość gość
Powiedz czy on sie angazowal w slub czy ty tylko?

Gość gość
On planował bardziej. Zamówił lokal na wesele 2 miesiące temu i wpłacił zaliczkę za ten lokal wtedy. Mieliśmy bez ślub 17 sierpnia 2019 roku. Był wtedy taki szczęśliwy, gdy mówił mi o tym :) Przy zaręczynach rok temu też był bardzo szczęśliwy i było tak romantycznie podczas zaręczyn. Tak się przy tym natrudził.

Gość gość
Może wydawało mu się ze Cie kochal, sam sobie to wmówił ale wystarczy Ze pojawiła się ona i lata za nią mentalnie, bo on nigdy się w niej nie odkochal, to uczucie było tłumione ale znowu wybuchło... Zerwij jak najszybciej

Gość gość
Ludzie w tych czasach robią sobie cyrk z miłości , miłość to wspólna decyzja i poświęcenie , on do tamtej czuję pociąg erotyczny , jest zauroczony i co z tego ? Gdyby poważnie o tobie myślał to by sobie na to nie pozwolił , ale ludzie idą na łatwiznę " daja się ponieść " słabe charaktery bez zasad

Gość gość
I wiesz co ci powiem , gdybyś faktycznie go zostawiła a on poszedł to tamtej , to jeśli ona faktycznie taka jest jak mówił to pewnie by ja rzucił po kilku miesiącach a później zaczął się rzucać na wszystko co się rusza w międzyczasie urabiajac ciebie

Gość gość
olej go i wyslij tamtej te screeny

Gość gość
23.08 popieram

Gość gość
Odechciało mi się zemsty. Zostawię to tak jak jest. Niech ona sama to poznaję. Ja już wystarczająco wiem, aby z niego zrezygnować.

Gość gość
Palant do kwadratu.

Gość gość
Jesteś mądra kobieta

Gość gość
Powodzenia. Trzymam kciuki za Ciebie.

Gość gość
Olej go i zapomnij.

Gość gość
I jak sie potoczylo?

Gość gość
Zerwalas z nim juz?

Gość gość
Po prostu zamilkłam. Z dnia na dzień bez słowa. Już piętnaście razy dzwonił od wczoraj, ale ani razu nie odebrałam. O dziwo, bo zawsze odbierałam, ale teraz mam w sobie taką złość względem niego, że nawet nie kusiło, aby odbierać od niego ten telefon. Przed chwilą też dzwonił 3 razy od 6 rano. W końcu kiedyś zrozumie, że to koniec i że mam to dość. I pocieszy się tamtą. I to pewnie szybko tamtą się pocieszy. Ale mi już nic do tego. Uwolniłam się od niego.

Gość gość
Autorko bardzo dobrze robisz. Daj znac pozniej jak sytuacja. I trzymaj sie

Gość gość
Teraz korzystaj z zycia i nie odbieraj tel juz

Gość gość
Bardzo dobrze zrobilas, tak jak wielu facetów, zamiast zerwać urywają kontakt bo tak najwygodniej, to go zaboli bardziej niż normalne rozstanie bo będzie sie zastanawiałal czemu, może poznalas kogoś? Strzał w jego ego po tym co Ci zrobił i dobrze! Tylko skoro obralas taki sposób, musisz być konsekwentna. Nie odbieraj, nie odpisuj już nigdy, żebyś się nie złamała tylko i jednak mu nie wyjasnila skąd to zerwanie, ze wiesz o tej drugiej i jakieś pretensje, wyrzuty bo tym dalabys znać ze Cie to boli, ze Ci nadal zależy. A niech myśli ze masz go totalnie w d...e bo poznalas innego, możesz nawet cos sugestywnego wrzucić na fb, np romantyczna piosenke z cytatem, tak jakbys się zakochała w innym (pomysl,co w takiej sytuacji byś wrzuciła). On to zobaczy, ego mu spadnie i będzie się zastanawiał ;). Po czym zablokuj go na Fb. Nic bardziej nie zaboli! A Ty będziesz miała satysfakcję.

Gość gość
Racja

Gość gość
Zachowaj godność i nie pisz do tej laski. Zerwie normalnie przez rozmowę a nie przez nieodzywanie się. To dziecinada na nie zachowanie 30-sto latki.

Gość gość
Odzywa się on do Ciebie?