Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent urodzinowy dla 9 latki

Polecane posty

Gość gość

Jaki kupic prezent urodzinowy dla 9 latki. Do 60zł max. Sama nie mam dzieci więc kompletnie nie wiem a urodziny kuzynki córki już coraz bliżej. Prosze o pomysły :)

Można kupić jakiś fajny zegarek kolorowy. W tej cenie na pewno coś znajdziesz. Może jak lubi rysować to jakiś zestaw kreatywny? Pędzle czy farby albo flamastry lepsze - są takie całe zestawy?

Gość gość
tablet ale 60 zł na niego Ci nie starczy. Kup jej coś do zabawy. Może zabawkowy laptop.

Gość gość
rolki jej kup.

Gość gość
bluzka,perfumy,bizuteria,mp3,gre planszową ( np monopol lub jakąś inną zobacz w necie jakie są teraz na czasie) i moze cos do makijazu. Za 60 zł to nawet mp4 można juz kupic. gre komputerową the sims 4 mozna za 60 zł kupic. jakąś książke. kosmetyki z królową ellą. Lalke

Gość gość
kup jej lalkę barbie i czekoladę

Gość gość
Chyba z elzą a nie ellą. Sama mam córke w podobnym wieku i polecam kupic ksiazkę. Pomysły typu rolki lalka Barbie czy kosmetyki a nawet tablet u mnie by sie nie sprawdziły bo większość dzieci w tym wieku ma takie zabawki a z kolei na gre planszową na topie musiała byś wydać ok 120 zł bo takie są ceny takich gier. Mp3 tez odpada jeśli dziecko ma tel.

Gość gość
Chętnie poczytam

Gość gość
Podnosze temat