Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o alimentach na żonę?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego ta jedna baba tutaj tak przeklina? Czyżby już Internet był w PGRach?

Gość gość
Nic nie dostanie, może przecież normalnie podjąć prace zawodową skoro dziecko nie jest niemowlakiem a normalnie spędza większość dnia w szkole. Jesli nie jest kaleka, niepełnosprawną nie ujrzy ani grosika. Tylko na kafe babki - dla jaj chyba - utrzymują, że sprawe ma wygrana po 15 minutach i dostanie średnią krajową alimentów :D

Gość gość
Hahahahahahahaha tak na pewno chodzi o zazdrość

Gość gość
Akurat mleko matki jest niezastąpione i najlepsze w przeciwnym razie natura by nas nim nie obdarzyła i normalny facet wie ze dziecko to nie rzecz która można byle jak traktować i byle co dać do jedzenia. Jeżeli matka może karmić to powinna karmić a nie dzieciaków butlę wepchnac po porodzie i niech żre bachor.

Gość gość
gość dziś I znowu powstaje pytanie kto tu jest debilem. Według ciebie połóg trwa dwa lata? Albo dłużej? Mała podpowiedź: jeden rok to 52 tygodnie, dwa lata to 104 tygodnie. Medycyna mówi, że połog trwa 17 razy krócej. :-)

Gość gość
gość dziś 16:35 tak sama sfinansowała wszystko. To że ty jesteś zerem i zarabiasz tysiaka to nie znaczy ze inni tak żyją. Wylewki sama nie musiała robić, bo zapłaciła takim jak ty robolom za to. Ludzie z kasą nie muszą osobiście babrac się w szpachlach i wylewkach jak ty misiaczku alfa usmiech.gif xxx Hahaha, a nie mówiłem? :D Takie historie tylko na kafe :D Opcjonalnie jeszcze w simsach :D

Gość gość
Ciekawie skad sie bierze opinia ze kobiety sa glupie?

Gość gość
gość dziś Dlaczego ta jedna baba tutaj tak przeklina? Czyżby już Internet był w PGRach? xxx Już ją o to pytałam, ale nie che odpowiedzieć.

Gość gość
Alimenty na żonę są zdecydowanie za małe! !!!!!!!

Gość gość
17:01 Nie umiesz czytać debilu? Nie spotkałam się z żadnym z tych twoich kolegów debili tylko jako facet z nimi gadalam przez neta mailowo. Akurat pierwszy chirurg sam się wysypał bo mu zadałam kilka takich pytań branżowych no i poległ po czym się przyznał ze on to robi żeby nabór dowalać, że to taki jego "projekt" i misja bo te współczesne kobiety to są takie i takie a ja oczywiście przypadki wałem :D hahaha z robolami było jeszcze łatwiej, bo ortografia ich zdradziła. Tak tak samo alfa prawda jest taka że goofno macie i jesteście zerami. Buziaczki misiaczku alfusiu i bez odbioru 😘

Gość gość
gość dziś Wiesz, twój patologiczny styl pisania również wiele zdradza w twoim przypadku :-D

Gość gość
A powiedz mi co mam zrobić z dzieckiem po roku? Do pracy zabierać? U mnie w mieście nie ma żłobka, a z obcą babą niemowlęcia nie zostawię. Weź się zastanów? Serio to taka krzywda ze facet przez te dwa lata utrzyma swoją kobietę i dziecko? Mój mąż sam nie chciał dziecka z nianią zostawić. Razem doszliśmy do wniosku, że tak będzie najlepiej. Wybacz ale ja jeszcze takich żali i obelg nie czytałam z takiego powodu. O co tobie człowieku chodzi? Wyzywasz nas i naszych mężów, bo żyjemy inaczej niż ty. Kim ty jesteś? jakąś wyrocznią?. Zobaczysz jak urodzi ci się dziecko i czy wtedy po roku wciśniesz mu butle z mlekiem, oddasz byle gdzie i wygonisz żonę do pracy, bo jest nieambitną księżniczką. Odchowanie dziecka do tego wieku przedszkolnego też jest ważne i tego za kasę nie kupisz. Wychodzi na to ze ludzie którzy się szanują, kochają i ustalają między sobą zasady życia inne niz twoje to frajerzy i księżniczki, a jedynie tu żyjesz słusznie i jesteś lepszego sortu :O masakra skąd się takie jednostki biorą.

Gość gość
Ty lepiej na swój styl popatrz Piszesz jakieś scenariusze o mężach, żonach, ksiezniczkach i kasjerkach. Produkujesz się bo ktoś sobie jakoś tam żyje a powinien żyć jak ty. Taki jesteś zadowolony i cool, a lejesz swoje frustracje od 8 stron.

Gość gość
gość dziś To nie ja pisałam o kasjerkach itd. Pisze tu więcej osób. A od debili itp. wyzywa ciągle ta sama.

Gość gość
gość dziś Ale tu przecież nie chodzi o odchowanie dziecka do wieku przedszkolnego. Odchowasz dziecko do wieku przedszkolnego i idziesz do pracy. W razie rozwodu nie ubiegasz się o alimenty bo pracujesz i się utrzymujesz. Tu chodzi o niepracowanie w ogóle i "doglądanie domowego ogniska" kiedy dzieci już są w przedszkolu, szkole, na studiach, na swoim...

Gość gość
Tak jasne i kobieta jedzie inne kobiety bo mężowie je utrzymują do momentu pójścia dzieci do przedszkola. Weź juz skończ misiaczku alfa

Gość gość
gość dziś Aha. I najwięcej inwektywów posypało się na tego niby "prawika" itp (którym w gruncie rzeczy były różne osoby). Bo chyba nazwanie kogoś księżniczką nie jest takim samem inwektywem jak półgłówek, idiota, stulejak i inny koniotrzepiec.

Gość gość
gość dziś Wy naprawdę jesteście ograniczone.

Gość gość
gość dziś Wysoka kultura matek polek. Już lepiej żeby te ich dzieciaki w żłobkach siedziały niż miały słuchać jak mamusie się wyrażają o innych. Nazwać kogoś debilem to żadna filozofia, bo żeby komuś przygadać i zachować przy tym odrobinę kultury w wyrażaniu się potrzeba choćby odrobinę inteligencji.

Gość gość
Człowieku, a czy ktoś ci każe zakładać rodzinę? No nie bierze sobie tej księżniczki i rób tego bachora ale nie wypowiadaj się na tematy dotyczące właśnie rodziny, związku i dzieci, bo ani kobiety nie masz, ani dzieci, a całe elaboraty o tym piszesz. Ja na temat torakochirurgii się nie wykłocam z lekarzami. Typowy Janusz, specjalista od wszystkiego. Aż strach pomyśleć co to będzie gdy się mundial znacznie. Pewnie całe artykuły będziesz pisał na forach jako wybitny ekspert.

Gość gość
gość dziś Ty jestes naprawdę głupi. Pisałam o połogu i 2 latach opieki. Jako o 2 oddzielnych jednostkach czasu. Nie rozumiesz słowa pisanego. Nie napisałam nigdzie że plog to 2 lata. Co za prostak. Ty nawet nie wiesz co to jest polog a się wypowiadasz

Gość gość
17:36 No jak nie o to chodzi? Przecież on wyraźnie pisze ze przez rok kobieta ma swoją kasę z macierzyńskiego a potem dziecko won z butlą do żłobka, a księżniczka do roboty, bo jak nie to facet jest frajerem. Ja to do tego wlasnie gościa piszę więc jak nie o to chodzi? Były obśmiewki, że kobiety wolą piersią karmić przecież w mm jest to samo wiec mamy nie robić z siebie niezastapionch. No takie faraona tu padały ust bezdzietnego samotnego typa.

Gość gość
17:42 odezwał się ekspert od kultury, od matek, żon, karmienia, rodzenia dzieci i himalaizmu zimowego zapewne :D a do tego studiuje prawo i gra na wiolonczeli.

Gość gość
17:47 Ale on i tak uważa że ta opieka niepotrzebna. Żony nie ma. Nawet z dziewczyną się nigdy nie całował, dzieci widział tylko u sąsiadów ale eksperta rodzinnego tnie, że ho ho.

Gość gość
gość dziś Wyobraź sobie, że ja jestem kobietą. Nie trzeba być ekspertem, żeby zauważyć, że słownictwo, którym się niektóre kobiety (a najpewniej kobieta) świadczy o dość znacznej indolencji umysłowej.

Gość gość
gość dziś Widzę, że ty również jesteś ekspertką od życia wypowiadających się tutaj osób :-)

Gość gość
Dla mnie to porażka zeby dorosła osoba (nieważne facet czy kobieta) brala na siebie alimenty. Moja tesciowa chciala alimenty od teścia i sad ja wysmial..

Gość gość
@17:25 A ktoś ci każe rozmnażać? Opamiętaj sie. Nie ma takiego obowiązku. Już nie wspominając, że z domu równiez możesz zdalnie pracować.