Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

małżeństwo nie ma sensu mówie to ja kobieta

Polecane posty

Gość gość

gotowanie, pranie, dzieci opiekowanie, robienie na etacie, a I tak mąż zdradza na boku z młodymi

Gość gość
Jako wolna po 30potwierdzam. 80% zdradza I szuka chetnych kobiet. Masakra. Zawsze ich pytam dlaczego I czego im brakuje u zony. Mowia nuda I ze wypalilo sie. Przykre....

Gość przysłowia mego dziadka
nie dajecie szpary to was zdradzają, bo faceta NIGDY nie puszcza się za drzwi z pustym brzuchem i z pełnymi jajami

Gość gość
zdradzają alfa, beta rzadko, ale beta nie interesuje gonitwa za kasą jak alfe, więc beta może będzie zarabiał mniej niż wy, a takich nie chcecie, więc macie to co macie, zdradzających alfa

Gość gość
gość 2018.05.15 gotowanie, pranie, dzieci opiekowanie, robienie na etacie, a I tak mąż zdradza na boku z młodymi x Źle trafiłaś. Ja akurat mam super męża.

Gość gość
Wbrew wielu powszechnym opiniom- jest wiele udanych i szczęśliwych małżeństw.

Gość nie łatwo znaleźć
jest, ale nieszczęśliwe i leniwe/wygodne singielki tylko widzą wady związku, nie wiedzą co tracą będąc z odpowiednim partnerem

Gość gość
Tylko 80% zdradza? Wg mnie to było 95:D A ostatnio moj były degenerat oznajmił, ze zdradza całe 100% ...

Gość gość
nie łatwo znaleźć wczoraj jest, ale nieszczęśliwe i leniwe/wygodne singielki tylko widzą wady związku, nie wiedzą co tracą będąc z odpowiednim partnerem vvvv Nie tak łatwo znaleźć odpowiedniego partnera. Faceci są też wygodni, leniwi i nastawieni TYLKO NA JEDNO (wiecie o czym piszę). Są egoistami i egocentrykami bez żadnej empatii, zapatrzonymi w siebie i własne potrzeby narcyzami.