Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

Ale się drogo zrobiło :(

Polecane posty

Za dwa malutkie pomidory i ogórki dałam 8 złotych. Tu jest już drożej niż na zachodzie a zarabia się 10 zł na godzinę :(

Przynajmniej gorzej jakościowo jest :)

pomidorki koktajlowe to nie są pomidory, tylko jakiś syf który jest tak szprycowany chemią że w dwa dni te pomidorki sa już dojrzałe. słyszałem jak w niemczech produkuja truskawki do lidla, szprycuja je jakas chemia, ze gdy rosna zjedzenie jednego kawalka truskawki grozi otruciem, po 3 dniach truskawki są już czerwoniutkie, dojrzałe, i kto to widział, żeby każdy owoc jaki sprzedaja w tych lidlach wyglądał identycznie ?:O:O:O

Przepraszam! Malinowych pomidorków! Myślałam już o weekendzie i koktajlówki mi się przypomniały... :P:D Kilogram to jednak kilogram, więc jeśli Wizjonerka płaci za dwa pomidory i dwa ogórki 8 zł, to chyba dawno z domu nie wychodziła i tyle. :D

to sobie sama wyhoduj, kup ziemie i zacznij sobie sadzić warzywa i owoce, ja mam taki zamiar kiedyś tak zrobić, kiedy będę po ślubie, wraz z moją małżonką i naszymi dziecmi wyprowadzimy sie gdzies daleko od cywilzacji, a ja będe odpowiedzialny za porządek w kuchni i w ogródku, żeby każdy chodził zdrowy, nakarmiony i najedzony, taką mam idealną wizję małżeństwa, dobra pozdro :classic_cool:.

Gość 6d617475737a637a616b6377656c
Srynik pisał do mnie 6d6... 17475737a637a616b6377656c? Halo? :D Tak trudno te hexy zapamiętać? :D