Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

Dlaczego przegrani faceci chcą wygrywkę?

Polecane posty

Dziewczynę ładniejszą i zaradniejszą od nich samych, kogoś kto wyciągnie im pomocną dłoń i da wszystko jak na tacy bo sami nie potrafio siem ogarnmać :( Nawet siem umyć nie potrafią i załatwić do toalety tylko robią to do miski...

Gość gość
Przecież ty przegrywa jesteś a co do pytania mi obojętne czy wygrywka czy przegrywka. Nawet wolał bym taka przegrywke co nigdy nie miała chłopaka, jest bezrobotna, bez mieszkania itd itp

Chyba nie myślisz bo inaczej pomyślałbyś, że to nie musi być temat o mnie i o tobie :classic_cool:

Gość gość
Jak ty sobie wyobrażasz dziewczynę brzydsza od faceta? Chociaż twarz zawsze musi być ładniejsza bo to hormony kobiet.

Facet może być atrakcyjny i nie atrakcyjny tak samo kobieta (dziwi mnie że ktoś tu jeszcze tego nie zauważył)

Gość gość
Utajona pewnie ma się za wygrywke, nie ma nic, nie przeżyła nic, no ale twarz młodo wygląda to wygryw hahah

gość dziś Utajona pewnie ma się za wygrywke, nie ma nic, nie przeżyła nic, no ale twarz młodo wygląda to wygryw hahah x Nic z tych rzeczy nie pisałam mitomanie, moje życie to depresja i bujanie w obłokach także może i nawet twoje jest lepsze :classic_cool: Sam temat nie jest o mnie bo nie szukam faceta nie uważam siebie za uczestniczkę tego całego rynku matrymonialnego i jedynie wymieniam się obserwacjami ;)

Gość gość
Ja jestem facetem nie umiem oceniać facetów. Wiem że lubicie prostokątna mordę a przynajmniej większość tak ma dlatego też facetów strzygą teraz tak jak strzygą.

Biorąc pod uwagę całość ja może jestem takie 5/10 To znaczy nie mam punktu odniesienia i i tak uważam, że w Polsce ludzie w większości są mocno beznadziejni nie ważne jak wyglądają i co posiadają :classic_cool:

Gość prawi 124
hm.. Wydaje mi się, że odpowiedz na twoje pytanie jest prosta

Sama sobie odpowiedziałam wiem 🌼 tylko czy oni przyjmują te prawdę do wiadomości? :classic_cool:

Gość prawi 124
Otóż ludzie osądzają powierzchownie .. To znaczy ktoś może czuć ze jest lepszy niż inni , ale nie być w stanie swojego potenjału pokazać .. Małysza też ludzie uważali za przegranego .. On zaczał skakać od 1995 roku i dopiero swoje pierwsze zwyciestwo w pucharze swiata mial 10 lat od rozpoczecia skoków .. A przeciez mógł wczesniej zrezygnować i sie poddać , bo słabo skakał .. On jednak do konca wierzył ze to co pokazuje nie odwzwieciedla jego prawdziwej wartosci .. a ludzie go juz skreslili nikt nie wierzyl ze on moze byc mistrzem jak zawsze skakał tak ze nawet nie kwalifikował sie do pierwszej 20-tki .. Dlatego ludzie skreslaja szybciej niz ty sam sie skreslasz .. oni zyją pozorami A co za tym idzie nie każdy facet ktory wydaje ci sie przegrany naprawdę jest taki jak inni przegrańcy .. On moze miec potencjal zwyciezcy . Tylko byc moze nigdy tego nie pokaże jesli nie wejdzie na odpowiednia scieżke.

Gość prawi 124
Właśnie problem się pojawia jeśli facet naprawde jest nic nie warty .,,. Niektórzy natomiast potrafią zrobic niesamowity progres , tylko dlatego ze zdobyli motywacje tzn zakochali się .. A wczesniej im sie ni chciało walczyć o to dla brzydkiej otylej laski nie ma sensu sie wysilać ..

Gość prawi 124
uśpiiony niedzwiewdz zaczyna walczyć dopiero jeśli trafi na kogoś o kogo warto się bić .. A jak spotka paszteta 8 0 kg z którym jest tylko dla zabicia czasu .. To bedzie dalej spał w snie zimowym ..

Gość prawi 124
Dlatego zadaj sobie pytanie czy jesteś dla kolesia wystarczająco atrakcyjna dlaczego on w tym związku spi ? Może odpowidz leży częsciowo w tobie, a nie w nim .? Może nie jesteś równie dobra co Miranda Kerr ?

Uśpionym niedźwiedziem która nie szuka związku, za to podkochującym się w pewnym zagranicznym piosenkarzu :(

Umiesz czytać? Ja jestem tym niedźwiedziem a nie żaden facet, którego zresztą nie mam. Żaden facet nie jest wystarczająco dobry by mnie zainteresować :classic_cool:

Gość gość
Utajona, od jak dawna masz depresję i od jakiego czasu sie leczysz? Bo wyglądasz na zadbaną więc chyba chodzisz na jakąś terapie prawda?

Tak może się wydawać, bo to jest zdjęcie z pewnej uroczystości. Na co dzień nie potrafię się ogarnąć. Nie chodzę też po żadnych psychologach choć to modne :D

Gość gość
Ładna szminka, ładne usta

Gość gość
A któryż to zagraniczny piosenkarz tak ci się podoba?