Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada1999

Dziewczyny korzystałyście kiedyś z GBWawaTeam?

Polecane posty

Gość Ada1999

Dziewczyny korzystałyście kiedyś z GBWawaTeam?

Gość gość
a co to jest?

Gość gonia_wwa
Tak, chłopak zorganizował mi wieczór z nimi z okazji urodzin.. nie mogę doczekać się kolejnych :)

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gonia_wwa napisz co s wiecej o nich, sa bezpieczni i na poziomie? Znasz ich maila?

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
GBWawaTeam to panowie organizujący odwrócone haremy kobietom, czyli robią gangbangi, kobieta w centrum uwagi dla 3 lub więcej facetów. Mężczyzna lat 31 , hetero Mężczyzna lat 38 , hetero Warszawa O nas Jesteśmy konkretną, realną i zgraną ekipą facetów, którzy hobbystycznie zajmują się organizacją prywatnych imprez w klimatach GB oraz sexparty z przewagą Panów. Nasz matecznik to Warszawa gdzie najczęściej się bawimy. Ostatnio zaczęliśmy także podróżować nieco dalej po Polsce. Mamy za sobą bardzo udane wyjazdy między innymi do Olsztyna, Wrocławia czy Karpacza, tak że jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje :) Główny trzon naszej ekipy pod względem organizacyjnym tworzą: Darek (28 l.) lider, organizator i motor napędowy całej ekipy. http://zbiornik.com/profile/Darek1987wawa/ Tomek (36 l.) jedna z wielu naszych gwiazd i współorganizator kilku naszych bardzo fajnych imprez (zwłaszcza tych wyjazdowych). http://zbiornik.com/profile/niegrzecznyon34/ Michał (30 l.) utalentowana prawa ręka prezesa -> legenda tego portalu za nic w świecie nie chciała z niego schodzić. http://zbiornik.com/profile/organoleptyczny85/ Poza wyżej wymienionymi członkami "zarządu" (którzy w trójkę prowadzimy ten profil) do naszej paczki należy jeszcze kilkudziesięciu realnych, sprawdzonych, bardzo fajnych i konkretnych facetów, których zapraszamy na organizowane przez nas imprezy. Aby sprawnie, mądrze i efektywnie zarządzać naszą ekipą prowadzimy bazę danych w naszym legendarnym już Excelu, dzięki czemu w krótkim czasie jesteśmy się w stanie zorganizować odfiltrowywując wszystkich bajkopisarzy oraz facetów, którzy się po prostu nie sprawdzili. Mamy już na swoim koncie kilkanaście bardzo udanych imprez GB, na których zawsze było od kilku (minimum siedmiu) do kilkunastu PANÓW. Odbyło się także już kilka spotkań typu sex-party na których bawimy się przeważnie z przewagą PAR w towarzystwie 2-3 singli. Zawsze bawimy się w specjalnie to tego celu wynajętych przez nas, sprawdzonych i dyskretnych apartamentach. Jesteśmy kontynuacją i spuścizną imprez organizowanych przez naszego kumpla, znanego jako hedonista_wawa, który już wycofał się z tego typu imprez. Dzięki spotkaniom, które dotychczas zorganizowaliśmy, nabraliśmy ogromnego doświadczenia, które procentuje z każdym kolejnym organizowanym przez nas GB. Nie uczymy się już na własnych błędach, tylko systematycznie podnosimy poziom naszych imprez tak, aby wszystkie jej uczestniczki opuszczały je w pełni usatysfakcjonowane i na drżących nogach. Panie biorące udział w naszych GB mogą być pewne, że zostaną potraktowane tak jak tego oczekują. Im więcej będziemy wiedzieć jeszcze przed imprezą tym lepiej. Bawimy się zarówno zmysłowo, delikatnie namiętnie jak i ostro, konkretnie i zdecydowanie. My nie pytamy o pozwolenie, tylko zdecydowanie działamy. Chłopaków obowiązują 2 hasła bezpieczeństwa zapożyczone z "50 Twarzy Greya" lub filmów Princess Donny, których bezwzględnie przestrzegamy: - żółty - gdy chłopaki mają tylko nieco zwolnić, ale nie przestawać ponieważ zbliżają się do kresu wytrzymałości naszej bohaterki. - czerwony – gdy chłopaki mają bezwzględnie przerwać zabawę. Interesują nas jedynie konkrety, a to oznacza, że nie mamy zamiaru z nikim w nieskończoność dyskutować i fantazjować o tym jak by to było fantastycznie gdybyśmy zajęli się jego żoną, dziewczyną, kochanką… My nie fantazjujemy- my nasze fantazje REALIZUJEMY, co odróżnia nas od 80-90% osób na tym portalu. Dzięki naszemu doświadczeniu bardzo szybko wykrywamy erotomanów, co pozwala zaoszczędzić nam nasz cenny czas. Nie sponsorujemy i nie oczekujemy sponsoringu, a także nie robimy tego w celach zarobkowych. Koszty naszych imprez dzielone są zawsze solidarnie pomiędzy uczestniczących w nich singli. Dziękujemy wszystkim za głos oddany na nas w weryfikacji :) Zapraszamy wszystkie chętne osoby do kontaktu i do zobaczenia na naszej kolejnej epickiej imprezie w realnym świecie ;)

Niezła kryptoreklama, ale w sumie to nie wyjaśnia czym się zajmujesz.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
szukam opinii o nich

Dobra, nie pierd*l, bo obrażasz moją inteligencję. Ale ok, niech Ci będzie. Grajmy w Twoją grę. CZYM ONI SIĘ ZAJMUJĄ?

Gość alaaaaaaaaaaaaaa
to powyzej długie to wkleiłam opis z ich strony na zbiorniku ciekawi mnie czy są dobrzy w tym co robią

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaa
zajmują się organizacją gangbangow dla chętnych kobiet nie miałas nigdy fantazji o sexie z dwoma lub wiecej facetami?

Gość gość
Hedorivka dziś Twoja inteligencja zbłaźniła się sama, nikt Cię nie obraża. Wystarczy czytać. Wszystko masz podane. Opis powyżej powinien ci wystarczyć.

kryptoreklama, więc chyba wam aż tak dobrze nie idzie ... gdyby szło nie trza byłoby się ogłaszać.....

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
weszłam na ich stronę i to skopiowałam, natomiast nie znam opinii kobiet na ich temat, gdyby to była kryptoreklama, to juz by było wypisane masą falszywych pozytywnych opinii. Seks grupowy oprawia z 2% Polaków wiec o opinie ciezko.

Gość gość
:D

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gonia_wwa wczoraj Tak, chłopak zorganizował mi wieczór z nimi z okazji urodzin.. nie mogę doczekać się kolejnych usmiech.gif xxxxxxxxxx Gonia_wwa napisz prosze coś wiecej !

Gość gość
:D