Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybazakochana

czy to jest zakochanie, czy to jest normalne

Polecane posty

Gość chybazakochana

Podoba mi się chłopak o 5 lat starszy, którego nie znam osobiście. Czasem się widzimy. To trwa już od dwóch lat. Kiedy patrzę na innych chłopaków, to czuję, że żaden nie mógłby mi się spodobać tak jak On. To jest ogólnie bardzo dziwne, bo nie jest jakoś typowo przystojny, nawet nie wiem czemu akurat On. Co ja mam zrobić w tej sytuacji? Jak się ogarnąć, jak z tego wyjść? Choć czuję, że nie chcę, bo gdy na niego patrzę, to wszystko przestaje się liczyć.

Gość gość
zakochałaś się w jego wyobrażeniu. Pewnie przez te lata zdążyłaś sobie wiele o nim wmówić (że np. wygląda na spokojnego, więc na pewno jest dobry itd.). Nic z tych rzeczy nie musi być prawdą. Nadałaś mu cechy, o jakich marzysz, by miał facet i dlatego idealizujesz go i nikt mu nie dorównuje. Pewnie jakbyś go poznała, to byś się rozczarowała. Jak nie ma szans na poznanie, to staraj się poznać kogoś nowego i jasno sobie powiedz, że z tamtym i tak nic nie będzie

Gość rosalien
cały czas próbuje to sobie powiedzieć, wmówić, ale to wraca...

Gość chybazakochana
cały czas próbuje to sobie powiedzieć, wmówić, ale to wraca... ale też, czy to nie w ten sposób poznawali się ludzie? najpierw się obserwowali jakiś czas, a później coś wychodziło