Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem skad ten multi hejt na ukrow za jakies wydarzenia na wolyniu

Polecane posty

Gość gość

A szwabom to 80% polakow lize d**e razem z farfoclami z rowa mimo iz ci pozabijali kilkudziesieciokrotńie wiecej polakow niz ukry , rozkradli polske, majatek, dziela sztuki, zbombardowali, pozabijali naukowcow ale jakos cicho sza, niemcy sa kochani bo pewnie chodzi o to ze daja robote polaczkom a ukraincy to k***a diably bo cos tam na wolyniu zrobili kiedys. Przeciez to jest ewidentne lizanie dupska bogatym i pogarda dla biedoty, nie wiem jak mozna tego nei widziec

Gość gość
Tyle że przeciętny Niemiec nie jest dumny z tego, co jego kraj zrobił. A Ukraińcy są dumni z rzezi wołyńskiej i czczą Banderę.

Tylko Ukraińcy inaczej zabijali niż Niemcy... Niemcy nie stawiają Hitlerowi pomników a Ukraina Banderze tak...

Gość gość
Nie tylko za to, a tez za panoszenie sie na polskich ulicach, demolowanie przystankow, szpetne napisy w ich ukryjskim jezyku pijanstwo awantury i dzivki

Gość gość
Przecietny ukr nawet nei wie co to bylo upa. Te slava ukrainie wykrzykuja tylko takie chlystki jak u nas ci cali narodowcy. To jest odlam, mniejszosc. Co z tego ze szwaby "nie sa dumne"? Powybijali cale familie, cale rody zagazowali. O czym ty wogole mowisz? "Nie sa dumni".. smiech

gość dziś x Napisałeś tak ogolnikowo jakbyś skończył podstawowke wieczorowo :) UPAincy byli duzo okrutniejnsi niż szwaby, a do dnia dzisiejszego nam grozą. W necie jest filmik z tego roku gdzie zapowiadają nam rzeź. "niech płonie bolszewicka i kvrwa ukraińska! "

Gość gość
Lizodupstwo dla bogatych neimcow i tyle w temacie. Dalbym sobie reke uciac gdyby ukry mialy pkb per capita taki jak niemcy i ukraina wygladalaby jak niemcy i polaki by tam jezdzili do roboty to calego gadania o wolyniu i upa wogole by nie bylo

Gość prawi 124
a kto ci bzdur naopowiadał ze Polacy liża niemcom d**y ? Nikt w Polsce Niemców nie lubi .. Może poza slązakami

Gość gość
Nie rozsmieszaj mnie tym tekstem ze szwaby nie byli okrutni. A to ze wymordowali MILIONY polakow a nie tysiace to pewnie nie ma dla Ciebie zadnego znaczenia

Widać od razu że temat założony przez geja zakochanego w ukraińcu.

Gość gość
Raczej nie slyszy sie takiego hejtu na niemcow jak na ukraincow. Malo tego, chyba nie zdajecie sobie sprawy ilu polakow jest doslownie zakochanych w niemcach, kochaja wszystko co niemieckie poczawszy od jedzenia na "Mannschaft" konczcac. Kolo mnie mieszka koles ktory jezdzi tam do roboty jakby mogl to by im chyba wszystkim dupska jezykiem wypucowal. Na mistrzostwach sami wiecie komu bedzie kibicowal, dla niego polska to syf

Osobiście wolałabym być rozstrzelana przez Niemca lub nawet zagazowana niż przybita przez ukraińca gwoździem do drzewa z oderwanymi kończynami <3

Gość gość
Wez nie porownuj Niemców, ktorzy maja kulturę, tradycje, historie itp do nierobow i pijakow ze wschodu,wymien mi jakiegos upainskiego poete, pisarza, odkrywce, naukowca. Ha, nie znasz zadnego? Bo takiego nie bylo i nie bedzie.

Gość gość
Utajona z toba nie warto rozmawiac, jestes chora psychicznie.

Gość gość
Kto ich tak nie lubi? Chyba tylko tepe dresy i kibole, faszysci. Bo reszta ludzi ma ich w d***e i im nie przeszkadzaja.

Gość gość
No ok to napiszcie otwarcie ze chodzi o to ze ukry to biedota i czujecie do nich pod tyk katem odraze a nie jakies b p***********e o wolyniu bo juz to czlowieka w******ja te glupoty. I nie jestem zakochany w ukrach, po prostu nie lubie obludy

Chyba nie bo nie mam stwierdzonej żadnej choroby psychicznej :D Jedynie podkochuję się w pewnym piosenkarzu, to znaczy, mam nadzieję że to mi już mija :classic_cool:

Gość gość
Wez nie porownuj Niemców, ktorzy maja kulturę, tradycje, historie itp do nierobow i pijakow ze wschodu, Powiedz to tym wymordowanym w obozach koncentracyjnych, ze zostalali zagazowani przez kulturalnych ludzi z tradycjami i historia. Pewnie by sie ucieszyli i wszytsko im wybacza

Gość prawi 124
obejrzyj moje linki z youtube ..

Gość gość
/Niemcy przecież nie mordowali masowo Polaków cywili którzy nie stawiali oporu. / Dziecko w której szkole tych głupot uczą?

Gość gość
gość dziś Bandera i Szuchewycz są uznawani za bohaterów przez władze ukraińskie, różnych szczebli, czczeni jak bohaterowie. Sama UPA jako jeden z celów wymieniała eksterminację Polaków

Tak bardzo mnie boli że zostałam wyzwana od dziecka :classic_cool:

Gość gość
to prawda .. Niemcy zabili 6 mln obywateli Polski .. Warszawa , Kraków , Wrocław , Gdansk Poznań , Lublin Łodz , Katowice , Toruń , Białystok , Czestochowa zniknęłyby z mapy Polski . - te miasta razem liczą 6 mln ludzi ..