Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motur

Wybór szkoły pomocy!!!

Polecane posty

Gość Motur

A więc. Do wyboru mam 3 szkoły :) Liceum - idzie sporo moich dobrych znajomych. Z tego co wiem to zeby dostać jakąś sensowną prace trzeba mieć studia a nie jestem pewny czy na takowe pójdę. Technik, logistyk - Idzie jeden przyjaciel, nawet mnie ten kierunek zaciekawił, do tego chce dorobić uprawnienia na wózek widłowy :) Zawodówka, mechanik - Idzie tam kilku dobrych kumpli. Ten kierunek ciekawi mnie mocno gdyż lubię grzebanie w autach itp. Ale z drugiej strony brak dalszej możliwości kształcenia :/ Nie ma w okolicy niestety technika mechanika aby to wszystko pogodzić :/ Co wybrać?

Gość gośćKaja
KOLEGO to jest forum dla kobiet !

Gość gość
po twoim nastawianiu (ide bo kolega) widac ze gowno osiagniesz

Gość Motur
To nie jest zwykły jakiś kolega. Znamy się od urodzenia.

Gość Motur
23:07, proszę nie zwracać się do mnie przez ty, bo moi rodzice zajmują eksponowane stanowiska: ojciec jest dyrektorem a matka jest dyrektorką

Gość gość
czyli juz widac, ze prowo. jeszcze napisz ze z wyksztalcenia dyrektor xD

Gość Motur
oboje są profesorami

Gość Princessinthesky
Ło matko, jakbym się miała kierować koleżankami to bym dokonała 100 procent innych wyborów w życiu. Użyj mózgu . Kolega za ciebie nie będzie się uczył, matury nie zrobi, studiów nie zrobi, pracy nie znajdzie i nie będzie żył za kasę która będzie sumą twoich wyborów edukacyjnych i zawodowych

Gość gość
Motur dziś oboje są profesorami x hahaha, profesor z zawodu/? i jak profesorowie czuja sie z durnym dzieciakiem na karku? :D

Gość Motur
Proszę mnie nie obrażać bo nie jestem durny ale jestem wrażliwy intelektualnie.

Gość zyczliwa 30 stkaa
tylko nie liceum...to jest gowno warte. nie potrzebnie zakujesz do lgowy setki niepotrzbnych w doroslym zyciu informacji,wierszy,poetow,wzorow. uwazam ze poiwniens isc tam gdzie czegos praktycznego cie nauczą...TEchnikum lub zawodowka:) Po zawodowce mozesz piąc sie wyzej i robic technikum dla doroslych.:) moja sasiadka robila zawodowke,potem liceum i studium .A dzisiaj jest nauczycielką i uczy dzieci. studia dzisiaj niczego nie gwarantują!!!chyba ze bedziesz inzynierem po politecnice.