Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RudeJestWredne

Seks analny, tak czy nie?

Polecane posty

Gość RudeJestWredne

Sprawa jest taka - niedawno zaczęłam uprawiać seks z moim pierwszym chłopakiem i było całkiem spoko, wręcz można powiedzieć, że malinowo. Po pewnym czasie zaczął mnie namawiać na 'eksperymenty' niektóre spoko, niektóre mniej ale ogólnie ok. Aż ostanio stwierdził, że muszę spróbować seksu analnego... Ja absolutnie nie mam ochoty na coś takiego. Uważam, że to ogólnie wielka lipa, syf i nie wiem jak w ogóle ktoś może coś takiego robić. Nie po to jesteśmy tak a nie inaczej zbudowane, żeby jeszcze do tego celu używać - wiadomo czego. Dziewczyny mam do was pytanie, czy uprawiacie seks analny ze swoimi facetami? Jak to jest, boli czy nie, sprawia jakąś przyjemność czy nie? Bo powiedziałam mojemu chłopakowi, że się 'zastanowię' - ale absolutnie nie chcę tego robić :/ nie chcę mu też odmawiać wprost, żeby nie wyjść na drętwą czy coś. Czy ktoś mi może zdradzić choć jeden plus analu? Albo podpowiedzieć co mam zrobić żeby wyjść z tej sytuacji bez spiny?

Gość gość
Powiedz mu ze najpierw ty kupisz strapona i wyprobujesz seks ananlny na nim (on bierny) i dopiero potem moze dobrac sie do twojego tylka ;)

Ja z mężem robimy to dosyć regularnie, nie ma się co bać człowiek może się przyzwyczaić. Najprzyjemniejszy jest moment kiedy wypełnia mnie swoim ciepełkiem i czuje wtedy jego pulsujące żyły. To zależy tylko od ciebie czy chcesz to przeżyć na własnym pupilu! Do odważnych świat należy, pamiętaj kochana :)

Cześć Ja z moim mężem często uprawiamy seks analny chociażby dla oderwania się od rutyny, co jest bardzo ważne. A co do przyjemności, to tak, stymulacja anusa członkiem partnera jest bardzo miłe ;P Należy jedynie pamiętać o higienie intymnej, gdyż nieraz się zdarza, że kawałki kału wchodzą pod napletka. Mam nadzieję, że jednak przemyślisz to i nie zrazisz się co do minusów :)

Gość gość
Ja bym nie dala mezowi tylka. Chyba ze on by mi dal swoj. W innym wypadku nie ma opcji.

Gość gość
sex analny to przejaw ponizania biernej osoby i dlatego faceci chc to robic by zdominowac calkowicie kobiete bo wtedy czuja sie prawdziwymi macho ,w pierdlu g***** sie pedofila by go ponizyc a glupie p***y daja swoim misiaczka w o***t bo sie boja ze skoczy w bok

Gość gość
Rany boskie, kobieto która mówiła o kawałkach kału... ohyda.

Gość gość
Ohydne ale taka jest prawda. Może jej faceta podnieca fiut w g*****e. Ciekawe czy laska bierze go w takiej polewie do buzi.

Gość gość
nie dasz nie będzie męża, każdy facet chce full komplet, zostan lesba jak nie pasuje

Gość pablo2138
seks analny jest fajny, bo czasami na twojego penisa spływa ogromne ciepło co sprawia, że ejakulacja następuje super szybko

Gość golem69
Seks analny przez wielu mężczyzn uważany jest za atrakcyjny ze względu na to, iż wąskie ścianki o***tu kobiety lub partnera zwiększają intensywność doznań podczas stosunku. U kobiety zaś doznanie silniejszych przeżyć seksualnych podczas miłości analnej umożliwia unerwienie okolic o***tu, szczególnie gdy jego penetracja odbywa się z jednoczesną umiejętną stymulacją pochwy czy łechtaczki. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Ja spróbowałam bo też mnie chłopak namawiał. Nie podobało mi się i już tego nie robimy, ale spróbować możesz;p Wszystkiego warto spróbować, a nóż ci się spodoba:)

Gość gość
do 21Ewelina37 - ty chciałaś czy mąż chciał? raczej stawiam na męża

Gość angelika 24
Ja uwielbiam seks analny i bardzo go polecam często to robie z dwoma partnerami na raz

Gość gość
Ci co piszą że lubia to faceci podszywajacy się pod kobiety

Gość gość
Tak

Gość gość
Nie wiem co faceci w tym widzą, miałam anal wiele razy, przyjemności 0 a tylko dupa mnie bolała po nim.

Gość gość
Wolimy w dupkę bo tam jest ciasno i penis jest porządnie stymulowany, nie tak jak w waszych luźnych i oślizłych rozklapichach :classic_cool:

Gość gość
Jeśli facet ma cieniutkiego fiutka to woli w anal.

Gość gość
12:48 bo ukrywacie swoja prawdziwa orientacje, normalny heteryk uwielbia cipke i w niej sie zanuzac penisem i jezyczkiem

Gość gość
Jestem z kobietą od wielu lat i obydwoje lubimy w doope.

Gość gość
Witam, z doświadczenia wiem że 80% kobiet nie akceptuje w pupke, gdyż nie sprawia im To przyjemności boli i obrzydza, ale czasem się na To godzą by zadowolić partnera. 20% kobiet To uwielbia z przyczyn wiadomych, lubią nowe doznania i są pozytywnymi wariatkami. :) On28

Gość gość
12:24 Nie brzydzi mnie to. Bol, jak bol.. Chodzi o to ze uwazam ze to ponizajace dla kobiety jest byc.. Za przeproszeniem j3banym w dvpe

12:24 Nie brzydzi mnie to. Bol, jak bol.. Chodzi o to ze uwazam ze to ponizajace dla kobiety jest byc.. Za przeproszeniem j3banym w dvpe xxx to nie rób tego.. ale inni jak chcą robić za zgodą kobiety i nie czyniąc jej krzywdy (delikatnie i ostrożnie) to niech robią. Znam wiele poniżających rzeczy, jakie mężczyźni robią wobec kobiet i to na dodatek nie w trakcie życia intymnego, o którym inni nie muszą wiedzieć ale poniżają je otwarcie przy innych. Ale jak to dla twojej pani poniżające to nie rób tego

Gość gość
anal jest obleśny i strasznie boli. Jak ci włoży pierwszy raz to poczujesz ból gorszy niż poród. Łzy zaczną same cieknac po policzku.

Gość tekterkaka
Kiedyś bylam na nie , wydawało mi sie to obleśne jak tutaj piszecie. Jednak z wiekiem czlowiek zaczyna doceniać zupełnie inne rzeczy oraz staje sie bardziej otwarty na doświadczenia seksualne. Polecam: trochę alkoholu dobre nastawienie lewatywę wcześniej ( nie jest to obowiązkowe aczkolwiek będziecie czuły się lepiej) No i odpowiedni żel. U mnie o wiele lepiej od durexa czy unimila sprawdził się be lover. Najlepszy poślizg, aczkolwiek minusem jest tutaj to, że jest do zamówienia jedynie przez internet.

Gość gość
A ala w wersji hard z żoną nie uprawiamy, ale mojej żonie sprawia rozkosz gdy masuję opuszkami palców ciasną dziurkę i liżę jej to miejsce-rimming. Lubi też gdy włożę jej tam palec i masuję od środka przy jednoczesnym lizaniu jej cipki.

Gość gość
Rozumiem ze kobiety nie lubią anala. Jestem facetem i kiedys z ciekawosci wlozylem sobie gumowe dildo wczesniej smarujac sie zelem. Pieklo jak cholera jasna. Takiego uciazliwego bolu dawno nie czulem jak wtedy.