Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliście już jaki wyrok dostał Cwaniak84 ? :D

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś Ja go zglosilam na policje, nie na zaden dyzurnet usmiech.gif Ciesze sie, ze nie zostalo to zbagatelizowane. W aktach sa nawet moje screeny, jegi bzdur, ktore pisal. " x A mogłabyś napisać w jaki sposób? I gdzie? I jak uargumentowałaś, ze tak szybko zareagowali? Też chciałabym zgłosić jedną osobę stąd, która grubo przegina, a zgłoszenia na dyzurnety i tym podobne, nic nie dają :O

Gość Owsik nastrosozony
ejjj,co wy sciemniacie...bo juz nie wiem kto klamie. 1.On gadał w grudniu ze idzie siedziec na 3 miesiace od stycznia. 2.WY gadacie ze dostał TYLKO W ZAWIASACH. siedział,nie siedział..gdzie jest cały MAJ? czemu go tu nie ma???

Gość gość
Zgłoście psychola Przemka

Gość gość
zgłoś sam siebie psycholu jeden z drugim

Gość gość
to gdzie on jest???????????jak wyrok w zawiasach???

Gość gość
widzialem go kilka dni temu na kafe

Gość gość
up :classic_cool:

jeśli to kogoś ku/rwa jeszcze interesuje to wkrótce zamieszcze tu linka do całego mojego wyroku wraz z uzasadnieniem, tylko musze zoorganizować kompa na chacie bo przez fona nie dam rady... oczywiście to co trzeba to zamarze tj. nazwiska, adresy etc. mam nadzieje, że to rozwieje wszelkie wątpliwości... i jeszcze jedno: podawałem kilka wersji, ściemniałem etc. teraz będziecie mieć czarno na białym, a to co autor tego tematu napisał na początku jest prawdą i to jest ta prawdziwa wersja - potwierdzam