Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy człowiek jakiego znacie

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w tytule Najgorszy człowiek jakiego znacie osobiście o co chodzi interesuje mnie czy znasz osobę bardzo zdegradowana zamkniętą w sobie jacy ludzie sa najbardziej znienawidzeni jacy mają najtrudniej odnaleźć się w społeczeństwie dzięki za poświęcenie Uwierz mi jest to dla mnie ważne

Gość gość
Piwniczanka

Gość gość
Znienawidzeni są najsłabsi. Wystarczy że ktoś ma znacznie gorzej w życiu niż otoczenie, i od razu rzuca się na niego banda psychopatów i psychopatek, jak stado hien.

Gość gość
3:47 potrafisz opisać mi dlaczego nasze społeczeństwo takie jest ? Jaki powód maja ci ludzie to stado hien

Gość Teppic   No1
A chętnie. Nie wiem, czy powinienem bardziej zastanowić się nad odpowiedzią, czy wybrać pierwszą osobę, która przyszła mi do głowy. Na tę chwilę wybiorę drugą opcję. Będzie to więc o byłym przyjacielu. Podejrzewam, że większość z nas wie, że zamiana stosunków prywatnych na formalne bywa ciężka. Cóż, mało osób zdębiało pewno tak jak ja, kiedy dowiedziałem się, jakie harce wyprawiał jeden taki mój były znajomy ze Zgierza. Zacząłem pracować jako jego podwładny i przyjrzałem się bliżej temu, w jaki sposób podchodził nie tylko do pracy, obowiązków, lojalności, ale życia w ogóle. Oszczędzę szczegółów, ale podam przykład. Niech niejakie przybliżenie rodzaju osoby stanowi fakt, że odkryłem, że przez ponad 1,5 roku dymał firmę na pieniądze przeznaczone dla podwykonawców, takich jak ja właśnie. Mało, że zabierał te pieniądze, sprawiał, że byliśmy nieświadomie współwinni podwójnych kosztów dla przedsiębiorstwa. My dostawaliśmy swoje, on też dostawał nasze, firma płaciła podwójnie. Nim zacząłem tam pracować znałem go, jako przyjaciela, przez 5 lat. Jest jedyną osobą w moim życiu, z którą nie chcę mieć absolutnie nic do czynienia, a mam naprawdę tolerancyjną naturę.

Gość gość
Z moich obserwacji wyłania się taki schemat: - dzieje się coś bardzo złego - okazuje się, że sprawcą jest jedna z (jedne z) hien - pozostałe hieny poczuwają się do solidarności stadnej czy też zawodowej i chronią tego sprawcę - na ofiarę wybierają sobie kogoś zupełnie niewinnego i bezbronnego, a następnie zadręczają go tak, żeby nie miał ochoty żyć.

Gość gość
3:54 nic nie poradzisz na to ludzie tacy są to normalne w tym kraju tu jeden drugiego dyma dziś to dużo jest takich co by okradli sprzedali nawet najlepszego ziomka ja autor temat jestem z Łodzi znam kilku zgierzakow zależy też czy jesteśmy w podobnym wieku jaworski mateusz daniel debski mówi ci coś ?

Gość gość
dziś to moja ex wymyśliła układ ja pan ona suka zgodziłem się chciałem jej dom postawić a ona śmiała obgadywała mnie do takiego ćwierć inteligenta by mu zapulsować zerwała ze mną oboje płakaliśmy wróciliśmy do siebie ale było znowu to samo do tego całowała innego zerwałem z nią nawrzucaliśmy na siebie później chciałem by wróciła prosiłem przepraszałem a ona nie bo nie, strasznie mnie raniła gorszej osoby nie spotkałem w necie :o

Gość gość
04:10 co ty bredzisz?

Gość gość
dziś tak było :o

Gość gość
Jeszcze była karyna zabiegalem o jej względy chyba z rok a ona wolała zostać lesba niż być ze mną :( raz nawet napisała że świat byłby lepszy bezemnie :o

Gość gość
Nie no beke kręcę ;)

Gość gość
Trzeba coś nazmyślać, żeby znajomi cię lubili i nienawidzili tych złych kobiet, które istnieją tylko w twojej wyobraźni.

Gość gość
04:18 ona się na pewno bała, że ją zamordujesz, tak jak to opisywałeś na tym forum.