Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż olał nas.

Polecane posty

Gość gość

Nasza córka jest przeziębiona, więc do końca tygodnia zostaje z nią w domu. Mała obudziła się o 7.04. Mój mąż mówi do mnie,że nie chce mu się iść do pracy. Więc zapytałam czy ma coś konkretnego on do mnie ,,Właściwie to Nie" ale to czy tamto. W efekcie i tak pojechał do pracy. A ja leżę w łóżku z chorym dzieckiem. Wkurzyłam się.

Gość gość
Standard faceci...

Gość gość
Ale masz problem. Moj mnie zostawil z kredytem i poszedl w cholere nie wiem gdzie a Ty tu o takiej pierdółce...

Gość gość
Kobieto facet nawet nie chce zostac ze zdrowym malym dzieckiem. Kazdy Ci to powie jak gadam z nimi w pracy to kazdy ze woli isc do roboty niz sie zajmowac malym dzieckiem ktore wymga obslugi caly dzien. Tez mi nowosc a co dopiero chorym marudzacym sie zajmowac. Zejdz na ziemie w jakiej bajce Ty zyjesz.

Gość gość
Mała ma dwa lata, gdy zaczęła chodzić do żłobka a ja wróciłam do pracy mój mąż musiał zostać z nią w domu podczas choroby i nieobecności babci. Ma możliwość bo ma swoją firmę.

Gość gość
Za co kupisz kosmetyki

Gość gośćchufladka
Serio musisz lezec w luszku z usmarkanym brzdoncem bo sama nie dasz rady mu nosa wytrzec? Biedna... :(

Gość gość
W domu porządek, co mam robić? Czytam,siedzę przy laptopie, używam telefonu.

Gość gość
mój mnie olewa non stop :-o właśnie mija 16 lat razem a ja myślę tylko o rozwodzie .Mam dość

Gość gość
dziś mój mnie olewa non stop pechowiec.gif właśnie mija 16 lat razem a ja myślę tylko o rozwodzie .Mam dość x To jemu to powiedz :)

Gość gość
gośćchufladka dziś Serio musisz lezec w luszku z usmarkanym brzdoncem bo sama nie dasz rady mu nosa wytrzec? Biedna... smutas.gif X o k***a serio :/? Nie wierzę, że nie napisałaś tego z takimi błędami z premedytacją. Nie można być tak głupim...