Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praktyczna łazienka?

Polecane posty

Gość gość

Planujemy remont łazienki, teraz jest ciemna i ponura. Chciała bym odmiany i ze względu na malutkie okno chciała bym jasne płytki. Bardzo podobają mi się białe ale tu pytanie, czy sa praktyczne?

Gość gość
Biale? Moze jeszcze blyszczace? Sa sliczne, takie lazienki to marzenie, ale tylko do zdjec w katalogach. A tak to wiecznie bedziesz miala odciski rak i stop na podlodze, kropki od wody, etc. To juz lepiej zrobic w kaflach o wzorze np jasnego drewna i tylko biale wstawki porobiło , tam gdzie nie beda narazone na ochlapanie, etc.

Gość gość
No właśnie w katalogach wygląda to zjawiskowo ale mam dwójkę małych dzieci i moja łazienka zapewne nie będzie wyglądała jak na obrazkach i boję się trochę, że będę przeklinać te białe płytki :/ sama już nie wiem...

Gość gość
nie wiem jak z baiłymi, ja mam łazienkę kremowo szarą jasną, błyszczącą i jest ok.

Gość Marcelina1989
ja własnie się zastanawiam nad modernizacją a w zasadzie calkowitym remontem łazienki. Jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie i robimy powoli porządki ;) Zastanawiam się nad jakimiś ciekawymi płytkami. Chciałabym oby podłoga była jasna a ściany ciemne. Myślałam nad wyrobami z Paradyża - https://www.paradyz.com/plytki/lazienka . Co o tym sądzicie? Dobry wybór?