Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie zbeszcześciła i zachowała się bez żadnej godoności

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisałem tu wczoraj temat, ale muszę przyznać że byłem w fatalnym stanie i musiałem wypić 3 piwa i trochę coś tam nie poszło jak trzeba. Więc do rzeczy - Ja mam 29 lat ona 27. Ostatnio kochaliśmy się i po seksie ona wytrzeliła czy się ożenisz ze mną? Ja się zaśmiałem bo byłem zbity z tropu i powiedziałem, że wiesz stać mnie na porządną młodą 20 latke na żonę, a nie kobietę koło 30 stki. Ona nazwała mnie c h u . j e m i strzeliła tak mocno w twarz że miałęm zwidy. Po czym wyszła, załamałem się tym i wypiłem szybko trzy piwa. Jak teraz powinienem się zachować. Ona bezczelna dziś pisze sms : co tam? No... nie jajco po prostu sobie pomyślałem, ale co powinienem zrobić? najchętniej bym jej oddał, ale to może być przeciw mnie, muszę się jakoś odegrać bo przez nią jestem roztrzęsiony

Gość gość
Zerwij z nią kontakt i tyle bo to toksyczne z obu stron i Twojej i jej. Zachowales się bezczelnie to się nie dziw ze Ci dala z liścia. Szkoda podtrzymywać taka znajomość a jak chcesz się mścić za cos takiego to po prostu zacznij się umawiać z 20latkami bo i tak jesteś na poziomie 17 lat umysłowo jak narazie, wiec 20stka będzie w sam raz

Gość gość
sam sie zachowales bez godnosci przykurczu bez mozgu, jestes popierd/olencen, daj jej szanse na znalezienie sobie normalnego mezczyzny, z takim chu/jem jak ty zmarnuje sobie dziewczyna tylko zycie

Gość gość
No fakt, dzisiaj to przynajmniej da się zrozumieć o co chodziło ;D Ale nadal historia jest totalnie niewiarygodna.

Gość gość
Ta twoja partnerka to agresywna jest. Powiedziałeś jej prawdę a ona ci w ryj! Całe szczęście, że ją już wy/dup/cy/łeś. Teraz może ci skoczyć. I nie żeń się z tą koo/rw/ą,

Gość gość
ssssss

Gość gość
Ty jej ublizyles,gdys dales jej do zrozumienia ze jest tylko d*****,tak nie wolno ,jesli tego nie rozumiesz to tu nikt ci nie pomoze ,dostaniesz po glowie.Czy naprawde nie wiesz ze ja zraniles,czy mowisz tez taka prawde w pracy,do koegow,do matki,ojca.Jesli tak to jestes po prostu chamski prostak,bez manier i empati dla rugiego czlowieka.

@ gość dziś Rozczarowanie i bezczelność to nie powód do przemocy fizycznej. A jeżeli tak, to bicie żon (no, ustalmy po sprawiedliwości, że nie z pięści a z liścia) jest jak najbardziej na miejscu. @ autor Po prostu ją rzuć. To że jesteś prostak i nie kontrolujesz języka po alkoholu to swoją drogą. Człowiek z klasą bierze pod uwagę uczucia swoich worków na spermę. I ma jakiś instynkt samozachowawczy.

Gość gość
Biedna dziewczyna, zdesperowana jeszcze sms pisze, ale z ciebie lobuz. Tak ci ulatwila oświadczyny, schowala honor do kieszeni a ty taki tekst zaraz po penetracji pochwy. Współczuję jej, że ma takiego pecha do facetów. I pisze to facet 30 lat 150tys oszczędności.

Gość gość
to jest idiota a oto jego wypowiedz ze wczoraj: Otóż spotyka. Się z nią około pół roku ja 29lat ona 27 zawsze po Randce idziemy się kochać. Ona jest w ro dobra i ja dobrze się bawię znika w łóżku. Ona kiedyś po seksi za a pytała czy się z nią ozenie ja zdumiony i zbity z tropu w afekcie odpowiedziałem że nigdy jestem młodym porządku abym facetem i stać. Mnie na młoda 20" letnia żonę ona wzbudziła się robiła czerwona uderzyła mnie stwarza nasz i nazwała ch*j em przyłożył tak mocno że bym się niemal rozplakal. Co teraz czy powinienem jej oddać czy zakończyć to. Może powiedziałem za dużo ale to prawda natomiast ona było imperttnentna

Gość gość
Sześć piw i taki bełkot jak wczoraj? Obawiam się, że powinieneś zrezygnować z alkoholu.

Gość gość
Jeszcze 29 mówi że na żonę to 20 a nie 27... Biedna dziewczyna. Liść jak najbardziej zasłużony. Ciesz się, że to nie karyna bo byś zęby wyplul.

Gość gość
Fajna dziewczyna seksu nie skapila szkoda mi jej. Mi mogła dawać :(

Gość gość
Zastanawiam się jak taki lobuz może spokojnie spać krzywdzac i wykorzystując kobiety. Nie powini bzykac jak nie pasuje na ewentualną żonę. Było by dużo samotnych dziewczyn które by się godzily na seks bez zobowiązań a tak liczą na coś więcej :o

Gość gość
Bylo jej to na poczatku bzykanka powiedziec ,moze by sie zgodzila z toba bzykac Ha Ha.i NIE DOSTAL BYS PO PYSKU .Najwyzej pogarde.

Gość gość
Bez godnosci to ty jestes

Gość gość
debil

Gość gość
Jestes po prostu takim chamem i prostakiem ze szkodami tej dziewczyny.Gdzie tacy sie chowali,zeby ublizac kobiecie po sexie.Wez sobie lepiej glucho niema partnerke ,dobrze ci radze bo inaczej cale zycie bedziesz dostawal po pysku.

Gość gość
Wątpię żeby cię było stać na 20stkę na żonę autorze, z tego co piszesz to wydaje mi się że ewentualnie może cię zechcieć tylko kuurfa z 20-letnim przebiegiem, chamie.

Gość gość
To ty jesteś debilem bez rozumu i żadnej godności człowieka, dziewczyna zachowała się właściwie

Gość gość
Powies sie i nie bedziesz krzywdzil Polskich kobiet psycholu!

Gość gość
Jakbym była jej miejscu to już byś musiał sobie sztucznego zęba wstawiać, prostaku

Gość gość
Psychol!SPIEPRZAJ do Kamerunu ,tam cie baby naucza szacunku do kobiet.

Słyszysz kobiety jakie wyrywne i skłonne do agresji? Następnym razem jebnij w papatawę z piąchy z miejsca. Płeć żeńska jest uszkodzona i agresywna ponad wyobrażenie...

Gość gość
Witam - Szczerze mówiąc jestem w szoku i nie wierzę, że odwiedzam dobry temat, zamiast mnie poprzeć i pocieszyć traktujecie mnie jak jakiegoś śmiecia. Powiedziałem jej tak żeby się odczepiła a ona do mnie z łąpami. Chyba wiem jaki sort kobiet tu pisze - jak ta dziewczyna! Jesteście jeszcze gorsze niż ona. dziś - dzięki za rozsądny komentarz jako jedyny taki jak chciałem usłyszeć

Gość szry
jaja sobie robisz? jak ta dziewczyna nie uprawia zawodowo jakiegos sportu, tak, ze po przywaleniu ci przekoziolkowalbys pare metrow, to NIECH CIE SKONCZY BOLEC URAZONA DUMA, bo do tego sytuacja sie sprowadza. reagujesz jak male dziecko, a po takim tekscie, na zywo, nie dziwie sie ze przywalila w pysk. nie, zdziwisz sie, nie tlumacze takiego zachowania, agresje fizyczna potepiam, jednak rozumiem ze w czlowieku czasem pojawia sie ochota, zeby komus w pysk strzelic. tylko trzeba to umiec kontrolowac i sie powstrzymac. spojrz na to z innej strony - ty masz ryj niewyparzony, az dziwne ze porzadnie od nikogo po nim nigdy nie dostales i nie umiesz myslec nad tym co pleciesz, a baba ma szybki odr****agresji - jestescie siebie warci, nawet ciezko stwierdzic, kto powinien w tej sytuacji pierwszy przeprosic. jak sie tak honorem unosisz, to jednak moze TY - jako facet, pozniej ona. a moze po prostu najlepiej sie nie przepraszac i normalnie zachowywac, bo oboje sie "popisaliscie" - wiec dziewczyna dobrze kombinuje, odzywajac sie normalnie.

Gość gość
dziś - czy jesteś normalna? Czy czytałaś mój temat? A może to ona ma ryj niewypażony bo jak można się kogoś zapytać po seksie czy ślub weżniemy??? Może to ja jej za coś takiego powinienem przywalić, ale ja jej normalnie powiedziałem, to ona mnie zaatakowała pierwsza ze ślubem. Powinienem wiedzieć że kobiety będą się popierać nawzajem

Gość gość
Nie stac cie na protytutke ?Tylko one nie maja pretensi jak je uzywasz do spuszczania sie ,inne dziewczyny te co nie biora pieniedzy czekaja na oswiadczyny,gdyz nie beda marnowac swoch c**ek dla potrzebujacych tylko zabawy od tego sa profesjonalistki i to nie za darmo.Chciales pospuszczac sie za darmo to musisz sie z tym liczyc ze tacy zostaja ojcami.

Gość gość
> potraktuj kobietę jak śmiecia > wejdź na forum dla kobiet i opisz sytuację > płacz że zostałeś potraktowany jak śmieć Jesteś upośledzony umysłowo? Sam bym ci przypjerdoll w ryj nawet nie za obrażanie kobiety tylko za bycie debilem bez krzty stylu i rigczu. Na/pierd/oli/les sie trzema piwami? Żałosny jesteś

Gość gość
- ale prymityw :O nie widzisz że to ja zostałem potraktowany jak śmieć i za obronę siebie zbeszczeszony i prawie pobity? posowałbyś do niej