Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chorwacja telefon i internet nie zbankrutowac

Polecane posty

Gość gość

Jade do Chorwacji ..powiedzcie prosze jak nalepiej i najtaniej kontaktowac sie ze światem przez telefon i internet ? Czy wcale nie odbierac i nie dzwonic ?

Gość gość
ja prdl. jak byłam w Chorwacji dwa razy to nie uzywalam ani telefonu ani internetu. Cieszylam sie wakacjami. na cholere ci internet na wakacjach?

Gość gość
No przecież dzwonisz normalnie, jest roaming. A internet - kupujesz ichniejsze doładowanie i już. Jezu, wczoraj się urodziłaś?

Gość gość
Chorwacja nie jest w u i. Rachunku wychodzą więc większe. Duzo większe. Najlepiej korzystać tylko z internetu, gdy masz wi fi w hotelu. I cieszyć się wakacjami, podziwiać widoki na żywo, a nie przeglądać wtedy net.

Gość gość
Nie . dzisiaj sie urodzilam. .a.roamimgu nie mam

Gość gość
O matko a one dalej swoje ....mo.widocznie mam powody by miec imternet i telefon pod reka ..wakacje wakacjami ale czasami obowiazki jada na wakacj e z nami

Gość gość
gość dziś Chorwacja nie jest w u i. Rachunku wychodzą więc większe. Duzo większe. Najlepiej korzystać tylko z internetu, gdy masz wi fi w hotelu. I cieszyć się wakacjami, podziwiać widoki na żywo, a nie przeglądać wtedy net. xxxxxxxxxxxx Nie wierzę, ty tak serio? Już od dawna jest roaming! I proszę nie kłóć się, bo jakoś w zeszłym roku gdy byłam w Chorwacji, to mieliśmy roaming i nie mieliśmy wyzszch rachunków za telefony. Dziewczyny, orientujcie sie trochę

Gość gość
11:25 Chorwacja jest w UE od 5 lat i owszem roaming obowiązuje. Jeżdżę tam to wiem. Autorko włącz u swojego operatora roaming i dzwoń bez przeszkód.