Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro komunijny temat to i ja dolącze

Polecane posty

Gość gość

Dwa tygodnie temu bylam na komunii u mojej chrzesnicy ..odwiedzamy sie rzadko bo mieszkamy na dwoch roznych koncach Polski . w ub roku kuzynka ( chrzesnica jest corka kuzynki ) opowiadala jak to zrobi komunie corce ..na.ok.80.osob w restauracji i wynajmie dla na pokoj w hotelu nad restauracja itd . komunia byla w niedziele a my zajechalismy w piatek bo.chcialam odwiedzic jeszcE rozdzine .. I juz wtedy dowiedzialam sie ze u kuzynki bardzo krucho z kasa . dziewczynka nie miala sukienki do przebrania poza alba . po uroczystosci tylko kawa w domu bez obiadu . i ze ojciec dziewczynki wszystko przechlewa . dlatego postanowilam ze w sobote kupie jej sukienke . umowilam.ja do fryzjera . a zamiast kasy w prezencie kupilam.jej tablet i rower . teraz dziewczynka prawie codIennie do mnie dzwoni i prosi abym ja zabrala od rodzicow . nie wiem co mam o tym myslec

Gość gość
Skoro tam piją i może jeszcze biją to nie dziwię się że młoda chce do ciebie .

Gość gość
Może częściej ją odwiedzaj albo spróbuj zabrać do siebie w wakacje. No chyba że masz możliwość zabrać ją na stałe, czasem patologii jest wszystko jedno gdzie jest ich dziecko.

Gość gość
no raczej zgłoś to gdzieś