Gość gość Napisano Maj 16, 2018 Czesc wszystkim ! Chcialabym polecic Wam nowo otwarty e-butik.. niemiecka firma ale bardzo dobra wloska jakosc ubran, wysylka na cala europe a rozmiary 34-60 dla Pan i panow... Jest ktos chetny ? Prosze pisac maila w komentarzu odesle link, tutaj moga zablokowac mi linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 Skoro mowa o dobrych sklepach internetowych to polecam również www.Bravis.pl gdzie zamawiam wiele rzeczy z zakresu elektroniki i nie tlyko, miła obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2018 Skoro już polecamy sklepy, to ja moge polecić sklep z książkami - www.CKwiedza.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Z kolei ja ze swojej strony moge polecić sklep www.Imbryczek.net.pl - bardzo dobrej jakości Kawa i yerba mata, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Maj 27, 2018 Ja mogę polecić sklep sferis.pl. Swego czasu to był sklep komputerowy, a teraz można tam kupić wszystko np karmy dla zwierząt, tekstylia, narzędzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Maj 28, 2018 A, to nie wiedziałam. Kojarzę ten sklep tylko z komputerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Bardzo fajnym sklepem z bogatym asortymentem jest sklep www.BK-Market.pl - wiele urządzeń RTV i AGD w bardzo dobrych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Ja mogę polecić sklep https://perfumio.pl/ Ostatnio kupiłam tam najnowszy bucik od Caroliny Herrery tylko za 119zl i utrzymuje się cały dzień, a dodatkowo pieknie wyglada na polce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2018 Ode mnie sklep Sport-trend.pl mają teraz szereg fajnych, ciekawych promocji na lato, można na nich polegać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniamucha199103 Napisano Czerwiec 5, 2018 Ja z kolei polecam sklep z super bielizną damską https://broosa.pl/ . Praktycznie każdy z ich produktów robi coś więcej, niż tylko "wygląda" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 Polecam sprawdzić sklep https://zoio.pl/ moim zdaniem, każda kobieta jest tam w stanie znaleźć rzeczy odpowiednie dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markiewicz 0 Napisano Styczeń 27, 2022 Zobacz sobie może jak to wygląda oferta panipanigadzet.pl , pomysłów na prezenty mają sporo, bo i asortyment jest tak duży, że przeglądanie tej oferty może zająć sporo czasu. Ale sklep w miarę uporządkowany więc w miarę łatwo coś tam się uda wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Faktycznie wiele jest takich świetnych sklepów w sieci, do których warto zaglądać, ba warto o nich moim zdaniem mówić i pisać. Różne miałam doświadczenia z internetowymi zakupami i szczerze mówię, że bałam się w ten sposób kupować mebli. Jednak zdecydowałam sie i dobrze zrobiłam. Meble z e scandicsofa.pl okazały sie po prostu strzałem w 10-tkę. Tu jest wszystko w jednym - jakość, elegancja i do tego jeszcze rozsądna cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NataliaSłba12 0 Napisano Luty 9, 2022 ostatnio kupiłam mop parowy w Bass Polska mogę polecić ten sklep bardzo bogaty wybór różnego rodzaju sprzętu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach