Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Utajona

My Polacy jesteśmy brzydcy i wyglądamy wszyscy tak samo

Polecane posty

Okrągłe twarze kiepska cera kiepskie włosy niski wzrost :classic_cool: Srynik nie pisz w moim temacie że ty nie :classic_cool:

Jak ktoś lepiej wygląda to od razu u każdego pojawia się mimowolne podejrzenie że to nie Polak :P

Gość gość
utajona podoba ci sie mans zermerlow?

Gość gość
Nie możemy wszyscy wyglądać tak samo. Zbyt wielu najeźdźców przewinęło się przez polskie ziemie.

Gość gość
Ja mam 183, kiedy mogę założyć maskę twojego idola i cie bzykac?

gość dziś utajona podoba ci sie mans zermerlow? x Nie będę odpowiadać na takie pytania nie zdradzę który piosenkarz mi się podoba :classic_cool:

Gość gość
co myslisz o tym ze baba ma byc posluszna i dawac mezowi tak jak maz chce w kazda dziure bez marudzenia

Gość gość
Niedzwiedzico lezysz czasami nago na brzuchu a mogła byś się mi wtedy przydać :classic_cool:

Nie leżę nago na brzuchu po co miałabym skoro jest coś takiego jak ubranie lub piżamka? :classic_cool:

Gość gość wiolka
skapiszonowala bym ci ryja szmato

Gość gość
zdychaj kur\wo

To znaczy ja jestem Polką ale proszę wypowiadać się na temat całokształtu w końcu w naszym kraju żyją miliony ludzi nie tylko ja :classic_cool:

zaciekłyantifiarz dziś polacy to zj**y genetyczne x Dobrze że przynajmniej się nie oszukujesz Polakom też brakuje dystansu bo wszyscy są jak oo Polacy są brzydcy wszyscy poza mną :P bo coś tam bo mam 183 cm czyli jestem z parę cm wyższy od typowego Polaka o kurde ale niesamawite :classic_cool:

Gość gość
Nie powiedzialbym, ze Polacy to brzydki narod. Mamy wiele pieknych kobiet i to nie tylko moje zdanie, ale zdanie swiata. Jesli chodzi o mezczyzn, tez nie jest zle obecnie. Coraz wiecej Polakow o siebie dba, chodzi na silownie, chodzi na zabiegi kosmetyczne.

gość dziś Nie powiedzialbym, ze Polacy to brzydki narod. Mamy wiele pieknych kobiet i to nie tylko moje zdanie, ale zdanie swiata. Jesli chodzi o mezczyzn, tez nie jest zle obecnie. Coraz wiecej Polakow o siebie dba, chodzi na silownie, chodzi na zabiegi kosmetyczne. x Na zj****e geny i łysienie siłownia nie pomoże

I znowu próbujesz dołować innych. Sama od tego nie poczujesz się piękniejsza. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy są na emocjonalnym dnie(chodzi o słaby nastrój) i próbują na nie ciągnąć innych.

Gość gość
A byłaś kiedyś w Niemczech albo Holandii? Tam dopiero są piękności, jak idzie ładna dziewczyna to na 99% Polka :P

gość dziś A byłaś kiedyś w Niemczech albo Holandii? Tam dopiero są piękności, jak idzie ładna dziewczyna to na 99% Polka jezyk.gif x Jestem heteroseksualna nie mieszkam w Holandii co mie to ma obchodzić?