Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem do niczego totalna porażka

Polecane posty

Gość gość

do ojca przyjechała siostra z ameryki aja nie umie się nawet przywitać boje się ze się mnie zapyta o coś po angielsku że będę gorzej wypadał niż starszy brat i siostra oni coś umia po angielsku aja się boje tego języka nie jestem taki jak oni choćbym chciał być iny ale ja nie ufam ludziom, w zasadzie studia skończyłem pracy nawet nie szukam w tym zawodzie bo się boje że mnie wyśmieją że będą pomnie krzyczeć jak w ostatniej pracy i nagłos się dowalać ze nie umie jakiś słówek po angielsku czy miesięcy. Mam dość tego życia powoli może to przez alkocholizm ojca ale raczej sam sobie nie radze z sobą z życiem a czas ucieka młodość mi uciekła już 24 lata aja nigdy nie miałem dziewczyny w zasadzie kolegów też nie mam niby mam ale im też jakoś nie ufam, nie wiem czy zdołam wytrzymać do końca tego życia. poległem ini są lepsi ogarniaja lepiej są zdolniejsi nie musieli sie tyle nawet uczyć a lepiej zdawali a ja zawsze taki przegryw zawsze na boku sam wyobcowany przez społeczeństwo

Gość gość
No i co ?

Gość gość
nic chciałem się wygadać i moze ktoś pogada choc nachwile aż minie to spotkanie i siostra wyjedzie aja sobie uswiadomie ze moja szansa na ine zycie mineła na poznanie pewnych osób.

Gość gość
Przecież dzięki tym osobom nie zmieniłbys swojego życia

Gość gość
że będę gorzej wypadał niż starszy brat i siostra oni coś umia po angielsku aja x A tymczasem Ty nawet polskiego nie potrafisz prawidłowo używać... No porażka totalna, bierz się ostro za siebie facet, zamiast jęczeć. Nie uczysz się dla kogoś, tylko dla siebie przede wszystkim, by mieć wizerunek i perspektywy. Samorozwój to podstawa. Nieistotne, co mówią inni, wytycz sobie cel i dąż do niego. Powodzenia :)

Gość gość
może bym nie zmienił ale czułbym sie lepiej gdybym nibył taki jaki jestem gdybym umiał pozawac ludzi którzy maja iny swiat nie to co polska:(

Gość gość
Juz chcialam cie pocieszac, ale niestety jestes facecikiem, a to forum fla kobiet więc wypier papier

Gość gość
Aa tam przesadzasz.Myslisz że jak nie radzisz sobie w życiu tutaj to tam będziesz sobie radzic? Nagle będziesz wiedział jak żyć i poznawać ludzi ? Nadzieja Cię nie opuszcza widzę.swoją drogą też nie umiem angielskiego. A jutro mam oralna maturę xDChcialam się pochwalić

Gość gość
nie na widze rozwoju tego zakłamania na studiach oszustw płacenia dumnych profesorów chcących upokorzyć inych wyśmiać ich że nie umia to nie dla mnie rozwój ja powoli w druga stronę życia się chylę w stronę śmierc***ewnych rzeczy nie da sie naprawić. Ja sie nie dam rady zmienić . ludzie zazwyczaj mnie ranili albo upokarzali dowartościowywali sie moim kosztem gdy ja miałem ciężko w domu zreszta niema oco juz walczyć kobiety które coś miały do zaoferowania juz sie pewnie kochały z bandytami i zdrajcami którzy budują swoje życie niszczeniem innych

Gość gość
że nie umia x Nie UMIEJĄ. Zapamiętasz tę prawidłową formę i już będziesz kroczek do przodu. Poz tym, jeśli wolisz się nad sobą użalać, zamiast działać, to faktycznie, przyszłość nie będzie kolorowa.

Gość gość
Tak masz rację cały świat jest przeciwko Tobie. I jeszcze te kobiety..takie złe xD

Gość gość
takie życie jest bez sensu przegrałem je po prostu,nie umiałem zdobyć tego co kochałem .Teraz się oni cieszą na dole sa szczęśliwi aja sie załamuje powoli coraz bardziej, czuje sie nic niewart

Gość gość
Widzę że i po polsku kiepsko. Pozostaje migowy lub alfabet morsa.

Gość gość
Przytulić ? XD

Gość gość
jedna miała kilku facetów ina sie dawała obmacywać innemu ogólnie mam dosć kobiet wyrachowane zdrajczynie poszły za sexem tylko i tyle dla przystojnego faceta wszystko zrobia szczególnie jak je wykorzysta. Ja nie widze swojej przyszłości a ty gadasz mi o kolorach niema zadnej przyszłości w polsce na pewno po zagranica to namiastka szczęścia i luksusu jest w polsce tylko fałszywi ludzie handel kobietami które sie oddają za kase. aja juz tak sie nie pozbieram niewiem czy całkiem sie niezałamie to było niepotrzebne ten przyjazd tej osoby z zagranicy powoli probowalem walczyć oswoje zycie ale to mnie calkiem załamało znowu

Gość gość
ludzie są podli hamscy wredni wyrachowani myslacy tylko osobie wykorzystujacy kobiety dobre deprawujący je kobiety wyżywajace sie na słabszych facetach bo ini ich traktuja jak traktują zostaly zgliszcza niema ludzi tylko fałszywi zakłamancy. Moze mi zdrowie w sumie wysiedne i umre chyba toby najlepsze wyjście było by niema dla mnie miejsca nat ym świecie wśród was ludzi niszczacych inych by miec lepiej zniszczyliscie mnie i pewnie setki inych ludzi

Gość gość
no jesteś do niczego, faktycznie

Gość gość
Kuźwa takiego długiego zdania jeszcze nie widzialam

Gość gość
ogólnie wiem żebyście mnie udusić chcieli moze wam by ulzyło jakbym odszedł znależlibyscie sobie inna ofiare moze jakaś kobietę dobra byście ja pewnie bili zato ze jest dobra zato ze wam niedaje zgorszenia którym sie kierujecie w zyciu. ogulnie nie ufam ludziom niemam dobrego zdania owas jeden kolega to zalicza kobiety iny to niby ok ale sam zemna nie wyjdzie nigdzie kolejny były kolega strasznie cwaniakował moim kosztem oczywiście on ma juz zonę. ogulnie nikomu nie ufam w zasadzie tylko jednej 40 letniej osobie z internetu do której mogę się odezwać tylko jej nikomu więcej .

Gość gość
Autorze po co się dołujesz jakaś ciotką z ameryki co tu przyjedzie i tym że nie znasz angielskiego, a ona zna polski? Jak nie to jesteście kwita. A takich jak Ty co mają przewalone w życiu jest sporo, nawet na tym forum.

Gość gość
wiem ze jestem do niczego i ze pewnie tak mi sie nie ułozy w życiu lepiej wiec poco pracować poco robić cokolwiek ? jak wiecznie będę gorszy w czymś wiecznie ktos bedzie lepszy ode mnie wiecej będzie zarabiał będzie miał lepsze kobiety wiecej sexu a moje życie to jedna wielka czarna dziura

Gość gość
Pewnie ta osoba z internetu się pod kogoś podszywa więc w sumie nie masz nikogo. Nie żebym chciała Cię dołować xd

Gość gość
no dobra ona tez nie umie jezyka ale ona umie wyjść do ludzi !! odezwac sie powiedzieć coś po polsku czy angielsku w sumie tylko ciotka ajej kuzynki to nie umia wiec pewnie tak bym siarę sobie narobił gdyby mi tylko alkochol smakowal mozę bym sie nawalił wsumie jako przegraniec zasługuje na podłe zycie tak kobiet niema juz .

Gość gość
gość dziś Pewnie ta osoba z internetu się pod kogoś podszywa więc w sumie nie masz nikogo. Nie żebym chciała Cię dołować xd x To po uja takie coś piszesz? nie wiesz ale już "pewnie się podszywa". K.... jak nie potrafisz dodac otuchy to lepiej byś sobie darowała takie podciny gimbusko z XD

Gość gość
nie ch sie nawet podszywa za madone ale jak zemna wytrzymała taki okres i szmat czasu to jest warta uwag

Gość gość
19:44 pdf nie do Cb pisze więc się nie odzywaj

Gość gość
Autorze ciebie dołują i hamują kompleksy, niskie poczucie własnej wartości i przypuszczalnie choroba społeczna.

Gość gość
Prawda jest taka że zanotowałem w swoim zyciu kolejną wielka porażke a ona brzmi boje sie ludzi boje sie poznawać i mzoe by mis ie ułożyło zycie jakbym ich poznał atak bede całyczas taki sam poprostu doniczego

Gość gość
gość dziś 19:44 pdf nie do Cb pisze więc się nie odzywaj x ale za to ja do ciebie, a te swoje "nie odzywaj się:" to sobie możesz do swoich starych gadać i nie zapomnij dorzucić XD taka luzara z ciebie.

Gość gość
19:48 haha.. nie obrażaj mnie , bo jeszcze Cię polubie