Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
grzegorzlap7

problem z czlowiekiem...

Polecane posty

Witam, moj brat ma ogromny problem (zaznaczam ze to bardzo dobry i ulozony czlowiek ale sie troche pogubil), po kolejnym zwiazku wpadl w depresje, alkoholizm z ktorego juz powoli wychodzi... ale caly czas mowi o jednym co go meczy "bylem jeden raz, chwile w domu publicznym jak sie upilem, prawie nic nie pamietam, wydalem troche na barze ale gdy wrocilem portfel byl pusty, nawet nie pamietam powrotu do domu, obudzilem sie rano i mam ogromne wyrzuty sumienia, juz nigdy nie powtorze takiego bledu, bo to obrzydliwe". Powtarzam mu, ze kazdy w zyciu popelnil jakas glupote i niech zapomni, zyje dalej, uczy sie na bledach. Juz bylo lepiej, mowil ze z czasem zyje sie nieco lzej (nawet kogos poznal i boi sie ze kiedys sie to wyda, choc nikomu nie mowil), ale ostatnio wkrecil sobie, ze spotkanie ktore mialo miejsce kilka miesiecy temu w tym domu publicznym z prostytutka (ponoc trwalo to chwile bo nie mial kompletnie sily, ubral sie i "uciekl"), a dokladniej w pokoju... moglo byc nagrywane ukryta kamera, jakis monitoring.... wgl jest to mozliwe? sam sie zastanawiam, nie wiem juz jak z nim rozmawiac, widze ze go to meczy. Jestem teraz jedyna osoba ktorej sie zwierza i pomagam mu wyjsc na prosta.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować