Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci lubią mlode i piekne samotne matki z dzieckiem ?

Polecane posty

Gość gość

Czemu faceci lubią mlode i piekne samotne matki z dzieckiem ?

Gość gość
Napisala samotna matka z dzieckiem szukajaca faceta :D

Gość gość
bo takie laski są desperatkami i rozłożą nogi z myślą, że może koleś zostanie na stałe ;) i tak wiedzą, że mają małe szanse żeby znaleźć faceta ( frajera, który wychowa obcego bachora ) . Próbują przez rozkładanie nóg, a nóż widelec któryś zostanie

Gość gość
Wypraszam sobie. Mam nazyczonego i nie mamy dzieci. Pytam bo moja koleżanka ma dziecko sama wychowuje a kiedy jestem z nią na spacerze i z jej synkiem. To zawsze jakiś koleś się musi oglądać za nią . Jeden z facetów o nie mało wjechał w inne auto.

Wyr***ać taką jacyś ułomni, ktorych nie stać na normalną kochankę, może i lubią. Wychowywać cudzego gówniaka - niekoniecznie.

Gość gość
Odpowiedź: nie nie lubią i uciekają od nich jak od plagi chyba że ktos ma fetysz rozklepanej clpy :D żaden normalny czegoś takiego nie będzie roochał

Gość gość
(15:51) Weź się odwal! Wiem jak pisać . Ciężko było się domyśleć że na tel mogłam nie wcisnąć litery ,,r,, ? bo w biegu to pisałam?

Gość gość
D

Gość gość
Dlatego, że po rozstaniu niema kto ich ogrzać. Jak pojedzoesz na jakąś większą klubówkę to zobaczysz jak mamuśki po 35 lat wywijają. Podejść, postawić drinka, złapać za tylek i rozkładać już można siedzenia tylnie

Gość gość
Lubia??? To jakas kpina. Normalni uciekaja. Pozdrawiam, samotna mama :-)

Gość gość
Sam autorze powiedziales, mlode i piekne.takie zawsze wygraja ze starymi i brzydkimi, chocby bez dziecka.za stara ropucha z dzieckiem nikt sie nie oglada.a poniewaz mlode piekne matki maja drobny "defekt", to brzydal ma wieksze szanse niz u bezdzietneh pieknosci

Gość gość
dziś w 100% tak samo myślę, mialem sasiadke i też inaczej na nią patrzyłem z myślą że jest chętna na sex

Gość gość
dziś ja jestem przegrywem prawiczkiem nie normalnym, od takiej jak ty oczekuję seksu najlepiej na pierwszej randce ba do 4 bym się obraził

Gość gość
Up bo jak masz bagaż to ja oczekuję latwiejszej drogi do seksu. Wyobrażam sobie że zaraz się mną zajmiesz i będziesz inicjowac zbliżenie, sama dotykać być miła itd itp

Gość gość
Ja rozwiodlam sie gdy odkrylam, ze maz ma romans, od tego czasu nie bylam z innym mezczyzna. Samotne macierzynstwo, to prawdziwa harowa, mysle, ze wiele samotnych mam przygodnym seksem po prostu poprawia sobie humor, nie ma co oceniac

Gość gość
Bo to najlatwiejszy sort. Wiedza, ze wpadly, zaprzepascily szanse na normalny zwiazek wiec szukaja byle chooya.