Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalnie pragne bliskosci jakiegos chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mam na nic czasu ostatnio..boje sie odrzucenia panicznie I jestem dosyc zamknieta w sobie. W dodayku jestem na diecie mam alergie pokarmowe przez co uchodze za dziwaczke nie pije alko..chcialbym spokojnego introwertycznego faceta pragnacego bliskosci ja ja. Nie jestem nudna ci co mnie znaja twierdza ze jestem ciekawa nawet bardzo pelna niespodzianek:D Ale na wstepie robie wrazenie spokojnej,czasem powaznej nawet zimnej czy zdystansowanej. No I jestem ladna mam dziewczeca urode bardzo..;) ale te wszytski powyzsze przeszkody powoduja ze tkwie w miejscu i marazmie caly czas..

Gość gość
Ale ostatnio juz zaczynam wariowac tak mi smutno caly czas, i czuje jakbym byla na jakims glodzie doslownie..ostatnio na szkoleniu zbpracy poznalam chlopaka tzn nie rozmawialam z nim ale on czesto mi sie przygladal I ja mu tez czulam ze wisi cow w powietrzu miedzy nami I najchetniej to rzucilabym sie na niego tam:D no ale on wyhcodzil z grupka znajomych do pubu itd a ja raczej tak na spokojnie trzymalama sie ze znajoma jedyny nasz kontakt to w windzie zamienilam z nim kilka slow no I siedzial kolo mnie na szkoleniu;)

Gość gość
Ale moze to moja wyobraznia bo juz nie jestem pewna:d chociaz naprawde rozbe dziwbe mysli mi chodzily.. No ale wlasnie ja nie jestem tak towarzyska rozrywlowa nie moge pic alkoholu wiec sie nie integrowalam z grupa jakos bardzi nie wychodzilam na miasto ani nic.. Czasem mysle ze to jest jakas przeszkoda blokada, ciezko ki sie jakos otworzyc sama nie wiem.

Gość gość
Ktos doradzi cos?

Gość gość
Jak nie mozesz pic alko, to zostaja narkotyki xd

Gość gość
Przyglupy bwz alko nie moga zyc hihi

Gość polubmnie
Autorko. Odezwij się na maila. polubmnie@op.pl Porozmawiamy