Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Bardzo spodobała mi się wizualizacja kuchni IKEA 3,2m2

Polecane posty

Seria METOD/TINGSRYD/HAGGEBY w sklepie w Krakowie jest taka wizualizacja, jesto najmniejsza z zaaranżowanych kuchni o powierzchni 3,2m2 czyli dokladnie tyle ile dysponuje moj projekt domku :) cena mebli to 1967,- + agd, zlew, bateria, oświetlenie 3517,- Jedynie kolor górnych szafek i blatu mi się nie podoba, wolałbym białe. I lodówkę też do zabudowy. Nie wiem czy w tym zlewie da sie swobodnie umyć mały rondel, garnek 1,5/2L ? https://imgur.com/a/NByAw9I

Gość gość
Dlaczego chcesz mieć wszystko takie małe, to przez to, że masz małego siusiaka?

Śląsk Częstochowski dziś Nic nie sądzę. Osiedla to nie mój klimat. Obecnie mieszkam na jednym i jest ujowo (po 4 metry do bocznych i przedniej granicy dzialki, 9 metrow miedzy domami po bokach, 20m od frontu i 40m od tylu). Za dużo ludzi wokół, za duże skupisko na małej przestrzeni. 🖐️ Marzę o działce min. 20-30 arów pod lasem, żeby jedynie od północy była droga, a od południa las i/lub nieuzytki.

Są ładne, funkcjonalne, łatwo je przenieść i złożyć. A do tego stosunkowo nie drogie. Nie żal wywalić jak sie znudzą i kupić nowe.

Srynik, to jest ociekacz i nie szklanki, tylko filiżanki z podstawkami i miseczkami! 🖐️ Jest wszystko co potrzeba mi: lodówka, zlew, płyta indukcyjna 2 pola, okap, lodówka z zamrażalnikiem, szafki z połkami, jak sie otworzy wszystkie drzwiczki to dopiero widac ile miejsca. W szafce pod zlewem jest wysuwany kosz do segregacji. Te szafki wiszące po bokach mikrofali mają po 3 półki. Po lewej widac zlozony scienny bialy stolik. Krzeselka tez sie sklada i mozna je schowac we wnece ktora konczy ciag mebli po prawej (niewidoczny na foto).

Gość gość
Srynik, gorsza była i tak twoja patologiczna łazienka na tym zdjęciu nago, gdzie to taką miałeś, w Polsce czy w UK? xD

Gość gość
Srynik ma rację co do tych filiżanek, wiejsko to wygląda, ale pewnie dlatego Karolowi się podoba. xD

Śląsk Częstochowski dziś Jysk nie ma tak fajnych mebelkow, pomyslowych, funkcjonalnych i tak duzego asortymentu co IKEA. Co sądze o tych miastach, ciesze sie ze mam blizej do krakowa niz rzeszowa 🖐️ a o miastach nic nie sądze bo mnie nie interesują sensu stricte, tylko sklep ktory sie tam znajduje. gość dziś wystarczy ze mi sie podoba, Wam juz nie musi miastowe przegrywy :classic_cool: :P

Gość gość
Karol, liże łysinę Srynika. xD

Gość gość
Bez sensu budować taki klaustrofobiczny dom. Tym bardziej, że przyłącza i tak dalej będą kosztować tyle samo, co w większym domu i dom np. 80m2 nie byłby wcale dużo droższy.

gość dziś Ale po co mi tak duzy dom? Jego utrzymanie bedzie dalej znacznie drozsze jak tego "klaustrofobicznego". A klaustrofobii swoją drogą nie mam :) Za to ograniczony budżet, a jednocześnie potrzebę przytulności, bezpieczenstwa i ciepla w zimie, owszem.

Gość gość
Skoro kobiecy to mam do ciebie mówić Karolina?

Srynik dziś Ze wszystkimi akcesoriami wewnetrznymi, typu szuflady samodomykajace, drzwi szafek otwierane naciskiem, wklady na sztucce do szuflad, kosze do segregacji wysuwane na teleskopach pod zlewem, itd. itp? ciekawe. 🖐️

Srynik dziś W okolicy meblarze duzo wiecej by mi wzieli za zrobienie takiej kuchni 🖐️ na wymiar, wcale nie lepszej, nawet gorszej. Wiem, bo mama kilka lat temu robila sobie na zamowienie u okolicznego prywaciarza i porownujac ją do tej z IKEA, wolalbym z IKEA, choć jej niby wyglada bardziej "siermieżnie", to ja wolalbym "kartonową" IKEA, pewnie nie zrozumiesz wciaz dlaczego. Skoro nawet tak jest, to ciekawe ze ludzie mimo to do niej lgną i kupują te "wydrozone" meble i dodatki, są uzaleznieni od zakupow w tym sklepie i wolą kupować w IKEA niz od innych konkurencji. A jest tak wiele konkurencji? Ja mysle ze w Polsce IKEA nie ma jej wcale 🖐️ bo jej meble i akcesoria są bezkonkurencyjne, nikt nie tworzy mebli i akcesoriow do domu tak innowacyjnych i pomyslowych jak zawsze to robila IKEA stawiająca na rozwoj i postep technologiczny i funkcjonalny, jednoczesnie mająd na uwadze dbalosc o srodowisko naturalne o ktore zaden inny producent nawet sie nie pokusi, bo go na to nie stać. 🖐️

Gość gość
Jak kobiecy to Karolina, mogłeś sobie napisać DelikatnyKarol89 i by nie było wątpliwości co do płci.

Srynik dziś Filipku, uwielbiam Cię 🖐️ sam robisz zakupy w sieciówkach, choćby spożywcze, a zastanawiasz się czy nie dzieci stoją na jakich etapach produkcji tej egzotycznej żywnosci "bio" którą sobie serwujesz? Ja jestem zdania, ze jak sam sobie nie wyhodujesz, to nie możesz być pewny że ta "zdrowa" i "ekologiczna" zywnosc taką faktycznie jest 🖐️ gość dziś Jestem coraz mniej delikatny.

Gość gość
jeżeli chodzi o mebel do kuchni to zdecydowanie wolę indywidualne rozwiązania dlatego zdecydowałam się na powierzenie wykonania mebli kuchennych firmie Stokan zobaczcie http://stokan.pl

Gość gość
P********e pedalskie goowno tylko tylko nocą może tu pisać, jak wszyscy śpią. Jepany w morde cwel!