Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunia jechać czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Czy jechać na komunię do rodziny, jeśli do mojej córki nikt nie przyjechał??

Gość gość
Pojedź i daj pusta koperte :D

Gość gość
A dlaczego do Twojej córki nikt nie przyjechał?

Gość gość
Przykro mi, że do mojej córki nie przyjechał nikt, a do bratanicy pójdą wszyscy.

Gość gośćkkk
Zależy kim dla Ciebie jest ta rodzina. Jeżeli ktoś nie przyjechał ze względu na kase, to bym się tym nie sugerowała i bym na komunie pojechała. Bo nie każdy musi mieć kasę. Ale jeżeli ktoś się tłumaczył, bo za daleko to ja też bym powiedziała ze mam daleko

Gość gość
Rodzina mnie nie odwiedza, mieszkam w innym mieście. Nigdy ich u mnie nie ma, nawet na uroczystościach mojej córki. Rodzice i rodzeństwo mieszkający w innym mieście żyją jakby nigdy nic, świętują ze sobą itd. Dodatkowo wymagają, żebym ja świętowała z nimi.

Gość gość
Za daleko...Za drogo... itd

Gość hieronim muzal
Jeśli jesteś od nich uzależniona finansowo - nie masz wyjścia , musisz jechać. Jeśli twoja rodzina jest samodzielna i nie są do niczego potrzebni - nie jedź ale zrób to tak żeby od razu nie palić mostów . Jesli u ciebie nie bywają bie będą w stanie stwierdzić czy przyczyna odmowy którą im podalas jest prawdziwa.

Gość gość
Po prostu nie rozumiem jak można olewać jedne dzieci inne nie. Do jedych chodzic na przyjecia do innych nie. Myślę też, że mało obchodzi resztę rodziny czy będę, chyba bardziej mnie samą to boli.

Gość gość
Zadaj sobie pytanie czy kontakty z rodziną są ci do czegokolwiek potrzebne. Jeśli tak - pojedź, jeśli nie to się na to wyp1erd0l.