Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komplementy od faceta z litości

Polecane posty

Gość gość

Panowie, zdarza wam się mówić koleżankom komplementy, żeby im było miło, bo tak naprawdę uważacie je za brzydkie/średnie/niepociągające i chcecie im poprawić humor? Mam taka sytuację, że spotkałam się z kolegą, długo rozmawialiśmy, spacerowaliśmy i on mi powiedział kilka razy , że młodo wyglądam, że kiedyś podobała mu się kobieta bardzo podobna do mnie, że powinnam czuć się wyjątkowo z powodu mojego hobby (tango), że jakbym chodziła do klubów, to bym sie nie mogła opędzić od facetów. Aha i chciał, żebym mu doradziła z wyborem jednej rzeczy bo ponoć ceni mój gust... Od razu mówie, że ja się nie uważam za jakąś super, ale takie komplementy z litości to też przykre :(

Gość gość
To prawda - lepiej wtedy nie mowic nic. Jak ja słyszę takie na sile i „bo raczej tak wypada” teksty to czuje tylko przygnębienie bo to tylko potwierdza ze w oczach faceta jestem szaro bura myszą. Wogole nie lubie komplementów, wprawiają mnie w zakłopotanie i wcale nie potrzebuje ich słyszeć. Natomiast cieszy mnie gdy moj luby mówi mi szczerze ze za mną tęskni albo cos takiego

Gość gość
chyba nie jest to popularna praktyka...

Gość gość
A skąd wiesz autorko ze powiedział to z litości? Może na prawdę tak uważa? Może masz za niskie poczucie własnej wartości a on uważa Cie za fajna ladna kobietę

Gość gość
faceci maja inny gust niz my same i juz:P

Gość gość
Po prostu chyba mam niska samoocene. Poza tym ... nie wiem, nie umiem jakos wyjasnic o co mi chodzi... no ze fajny facet mowi mi tyle milych rzeczy na jednym spotkaniu? nie - nie dobieral sie. no i jestesmy w tym samym wieku, a mezczyzni jak wiadomo wola duzo mlodsze, dlatego trudno wto uwierzyc.

Gość gość
Tak bardzo często pocieszam kobiety