Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Znów się dziś zniszczyłam... Czemu?

Polecane posty

Gość gość
prosta zasada a włąsciwie dwie 1 kto ma za duzo czasu ten fiksuje 2 Kobieta bez bolca dostaje pier... U Ciebie jak sa te dwie cechy to kosmicznie masz :( Niesety czasami tak bywa ale znajdz sobie hobby moze jakas pasje która kims podzielisz

Gość gość
hedorivka wrzucała tu swoje foty? dajcie linki

Nie rozumiem jak można wydawać 1000 zł miesięcznie na jakieś psycholożki i g****o porady czy leki na otumanienie tej głupiej mody to nigdy nie zrozumiem :classic_cool:

gość dziś gość dziś To miłe, ale wy nie wiecie ja wyglądam. Widzicie tylko atrakcyjne kawałki, które chcę pokazać. A ja umiem się "sprzedać". Gdybym nie umiała, to nie miałabym dobrej pracy.

gość dziś gość dziś Chodzi mi o ciało głównie. Nienawidzę go.

Gość gość
Hedorivka chciałbym założyć z Tobą rodzinę

Gość gość
https://emocje.pro/ to jest ten pomocny blog. Kiedy się zdiagnozowałaś jeśli można zapytać? Prawda jest taka że to g****o się da opanować tylko niektórym zajmuje to więcej czasu a innym mniej. Nie przejmuj się plerdoieniem że wymyslasz itd, ja wiem jak to jest i rozumiem, a osoby ktore wyszydzaja powinny same zasmakowac jakiegos zaburzenia, najlepiej psychotycznego :)

gość dziś Długi jest czas oczekiwania na nią. Myślisz, że inne osoby z jej zespołu też są skuteczne? W czym Ci pomogła ta terapeutka? Długo chodzisz? Co się poprawiło? Chętnie wysłucham.

Gość gość
no włąsnei jak człowiek ma za dużo czasu to p*****lca dostaje ale co jestes brzydka pojecia wzgledne gruba pojecie wzgledne jakies uposledzenie ?

Gość gość
Hedorivka zostaniesz moją żoną

Gość gość
Hedorivka skąd jesteś?

Utajona dziś :( Przykro mi. Teraz już tego nie robisz mam nadzieję?

Gość gość
Według mnie Hedorivka specjalnie tworzy taką swoją kreacje, "dziewczęcia do przygarnięcia i przytulania z pocieszaniem", bo czytając od miesięcy jej wpisy trudno mi uwierzyć, że ktoś może być taki naprawdę.

gość dziś Nikt tego nie chciał. Mężczyźni widzą mnie tylko do seksu na raz. Do niczego innego się nie nadaję przez swoją szpetotę.

Gość gość
20:18 Widocznie słabo znasz życie.

Gość gość
to co z Toba nie tak /

gość dziś Bardzo Ci dziękuję za wsparcie :) To wiele dla mnie znaczy, że ktoś mnie rozumie i jest taki życzliwy jak Ty, nawet w tak niesprzyjającym otoczeniu. Na tego bloga już się natknęłam i nawet jakieś medytacje stosowałam, ale miło, że przypominasz. A co do diagnozy, to już od 10 lat mam podejrzenia... A papierki dostaję od jakichś 4.

Gość gość
dziś hendorivke uspokoj się, stan naga odbieram ci pracę, poczuj kim jesteś, co da ci szczęście

gość dziś Pewnie większość życia w roli eksperta od oceniania w necie ;)

gość dziś Jestem paskudna, gruba i stara. Nienawidzę swojego ciała.

Gość gość
dziś zależy od zarobków dla niej to 10% mc

Gość gość
Współczuję choroby ale niestety ona wszystkiego nie usprawiedliwia.

gość dziś Miłość, ale ja jej nigdy nie dostałam. Nie zasługuję, by mnie kochać ;(

Gość gość
stara nie bo piszesz koło 30 paskudna jak napisąłem pojecie wzgledne a grubaa sa faceci co lubia wałeczki

Gość gość
gość dziś Długi jest czas oczekiwania na nią. Myślisz, że inne osoby z jej zespołu też są skuteczne? W czym Ci pomogła ta terapeutka? Długo chodzisz? Co się poprawiło? Chętnie wysłucham. x Co do innych osób nie mogę się wypowiadać bo nie miałam z nimi styczności. Ale skoro je wzięła do swojego zespołu to pewnie są dobrzy, chociaż nie chciałam do studentów bo wolałam żeby ktoś dojrzalszy udźwignął moje problemy, to jest poy****ie naprawdę ciężkiego kalibru :D Pomogła mi bo wskazała różne mechanizmy - ćwiczenia itd - radzenia sobie z nieprawidłowymi myślami i reakcjami. Przede wszystkim pomogła mi tym, że dała nadzieję że to się da opanować i uświadomiła że to zależy od ilości włożonej przeze mnie pracy, że ja muszę przejąć odpowiedzialność za moje emocje. Nie chodziłam długo, przez 3 mies jakiś raz w tyg bo mało kasy, ale to byl też okres w którym sama intensywnie robiłam ćwiczenia i medytacje z netu. Co się poprawiło: przestałam się ciąć w ogóle. Umiem 90% czasu opanować histerię, zazdrość, lęki i natrętne myśli - i to jest najważniejsze. Przestałam ćpać lorafeny i inne prescription drugs rekreacyjnie. Co się nie poprawiło: postrzeganie własnego ciała i pewność siebie, ale też nad tym mniej pracowałam. Hm to chyba wszystko ale jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to pytaj, przez 3 lata przerobiłam wszystkie leki tak jak mówię, mogę CI podesłać fajne książki/fora albo ćwiczenia

Gość gość
dziś hendorivke może to były tak ci powiedział albo brak cnoty i czujesz się nieczysta, choć faktycznie ciebie rozumiem też nie lubię swojego w jakiej wadze ciała nie byłem, zawsze brakowało mi rzeźby, koloru, wielkości czy kształtu choć inni ludzie widzieli ok