Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Znów się dziś zniszczyłam... Czemu?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Bardzo Ci dziękuję za wsparcie usmiech.gif To wiele dla mnie znaczy, że ktoś mnie rozumie i jest taki życzliwy jak Ty, nawet w tak niesprzyjającym otoczeniu. Na tego bloga już się natknęłam i nawet jakieś medytacje stosowałam, ale miło, że przypominasz. A co do diagnozy, to już od 10 lat mam podejrzenia... A papierki dostaję od jakichś 4. x Do usług, bordery muszą sobie pomagać :) no niestety kafeteria jest bardzo niesprzyjająca pod względem świadomości chorób psychicznych i wsparcia, a znasz angielski? Jeśli tak to wpisz sobie "reddit borderline" w google :D to forum niesamowicie mi pomaga od paru już lat.

Gość gość
dziś zasługujesz i to na bardzo wielką, teraz to widzę :)

gość dziś Ale super! Dziękuję Ci, że tak dużo napisałaś o swoim doświadczeniu <3 I bardzo się cieszę, że z tyloma bardzo trudnymi rzeczami się uporałaś. To daje mi ogromną nadzieję :)Skoro nawet narko ogarnęłaś, to jest mega sukces. A te publikacje i fora chętnie przygarnę :) Ale fajnie, że na CIebie tu trafiłam!

Gość gość
2 gosc***isało wtedy

Ja pierdole, o czym ty tutaj pierdolisz, o czym ten temat, o czym, o czym kurwa o czym !!!!!!!!!!!!??????? Wypierdalj w pizdu du, hen hen daleko, usuń się z tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Wystarczyło Ci wszystko zabrać, aż sobie wyobrażalem sytuację, pozytywnie :p

gość dziś Znam całe szczęście :) Dzięki borderowa duszo, że jesteś! Powiedź mi coś o sobie, np. ile masz lat chociażby :)

Nie no już nie chcę się użerać z kolejnymi bliznami :classic_cool: Ale spoko mną też zawsze interesowały się tylko beznadziejne przypadki, ale za to z wymaganiami takimi że hoho. Więc sobie odpuściłam i już od dawna nawet nikogo nie szukam czy tam nie staram się nawet poznać. Teraz to ja też mam wymagania ;) Jak serio jesteś bogata to musisz wiedzieć że faceci celują w takie dziewczyny bo sami nic nie mają hihi. Jeszcze będziesz za nich płacić na randkach :classic_cool:

Gość trynek
dziś W sumie tak myślałem, że za skorupka szczura jest dziewczyna pragnaca miłości, tylko strasznie mnie nie lubilas.

Utajona dziś Oj nie ma opcji :P Bogata jakoś strasznie nie jestem, ale do biednych nie należę :classic_cool:. Mimo to kryję się z hajsem. Nikt nie musi wiedzieć, ile go mam. A wychowana jestem w modelu patriarchalnym, więc płacenie za faceta jakoś mi się nie widzi D; Dobrze, że już nie robisz sobie krzywdy i myślę, że jak przyjdzie prawdziwa, realna miłość, to możesz olać część wymagań ;) A może po prostu trafi się ktoś, kto idealnie je spełni. Jesteś jeszcze bardzo młoda i wszystko przed Tobą. Nie przejmuj się dotychczasowymi rozczarowaniami.

trynek dziś Bo mnie obrażałeś i próbowałeś dołować. Lol. To jak miałam Cię lubić?

Gość trynek
a to pewnie dlatego, że mam małego wacka, puszczam śmierdzace bąki i jestem impotentem :(

Gość gość
dziś oczywiście niedzwiedzico że lecę na kasę, już nie mogę się doczekać kiedy zacznę wydawać na prezerwatywy czy akcesoria BDSM

Gość gość
Ale super! Dziękuję Ci, że tak dużo napisałaś o swoim doświadczeniu <3 I bardzo się cieszę, że z tyloma bardzo trudnymi rzeczami się uporałaś. To daje mi ogromną nadzieję usmiech.gif Skoro nawet narko ogarnęłaś, to jest mega sukces. A te publikacje i fora chętnie przygarnę usmiech.gif Ale fajnie, że na CIebie tu trafiłam! x Cieszę się :) Nie ma za co, sorki że może ogólnie napisałam ale jednak to otwarte forum i nie do końca się czuję komfortowo, zaraz pewnie usłyszę że potrzeba mi bolca czy coś :D Książki to przede wszystkim Marsha Linehan i podręczniki do terapii dialektyczno behawioralnej i do mindfulness. Możesz mieć jedną książkę ściągniętą z neta ale ważniejsze jest to żeby codziennie się zmusić i przerabiać ćwiczenia z niej i pomedytować. Ćwiczenia takie jak np. w tej publikacji na stronie 8" https://emocje.pro/wp-content/uploads/2014/06/terapia_borderline_trening_umiejetnosci_dbt_regulacja_emocji.pdf Dużo więcej jest po angielsku tego, np. STOPP worksheet, ja mam to szczęście że znam angielski tak dobrze jak polski więc miałam z czego korzystać :D najtrudniej się uporać z tą cholerną samooceną, przytoczyłabym Ci anegdoty ale trochę się boję identyfikacji Znam całe szczęście usmiech.gif Dzięki borderowa duszo, że jesteś! Powiedź mi coś o sobie, np. ile masz lat chociażby usmiech.gif x Lat mi właśnie stuknęło 25, siedzę sobie tutaj i prokrastynuję pracę naukową :)

Gość gość
dziś bo nawijalas w kółko o etacie, nie kłocmy się, było minęło :)

Gość gość
21:00 Kiedy masz urodziny?

Gość gość
dziś To podszyw, żeby nie było :p (czasami jestem tak twardy że aż mi siebie szkoda)

Gość gość
21:00 Kiedy masz urodziny? x 12 maja :) a co?

Gość gość
dziś niedzwiedzico a umiesz zęby zakrywac ustami, tyle by mi wystarczyło na początek

Gość gość
Hendorivke co powiesz na trójkąt z niedzwiedzica, stać nas :classic_cool:

gość wczoraj Dziękuję Kochana :) <3 Z tego w jaki mądry sposób piszesz i jak się zaparłaś, by pozbyć się tego szitu myślałam, że jesteś starsza ode mnie, a tu taki młodzik :) I jeszcze ta imponująca znajomość angielskiego! Musisz być wspaniałą dziewczyną - bez wazeliny. Ja angielski znam na poziomie B2+ więc może jakoś dam radę ;) Ale niestety nie jest to level native. Mogłabyś mi powiedzieć jakiś swój pseudonim albo drugie imię, żebym mogła Cię identyfikować?