Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brunetka z grupa znajomych w Egipcie będzie bezpieczna?

Polecane posty

Gość gość

Chcę jechać, bo: - gwarancja dobrej pogody - niska cena - nigdy tam nie byłam Czy z dwoma facetami i dziewczyna bede tam bezpieczna? Albo z rodzicami? Dodam, ze jestem srednio ladna, mam ciemne włosy

Gość Ekkehard Rzyrafa
Każda kobieta jest tam narazona na podszczypywanie i dotykanie miejsc intymnych jeśli wejdzie w tłum. W islamie nie ma seksu przed ślubem ze strony kobiet jak mężczyzne nie stać na ślub to całe życie będzie prawiczkiem onanistą. Turystki chętne na seks to dla tych chłopakow jedyna szansa. I może lepiej jak popierre doli Polke w srednim wieku niż podkłada bombę.

Gość gość
Nie jestem w średnim wieku i nie gustuje w sniadych

Gość labjoplastyk
Ale jemu to nie przeszkadza. Jak znienacka włoży rękę do majtek i dotknie warg sromowych to już sukces i będzie trzepał pod to kilka dni. Najlepiej poruszać się autokatem tylko ze swoją grupą.

Gość amfordas
Na plaży w hotelu będziesz bezpieczna nawet w skąpym bikini bo jest ochrona a miejscowi chcą zarabiać na turystyce i się nie wracają. Ale żeby wejść do meczetu ( chociaż nie bardzo wiem po co ) musisz być zakryta jak muzułmanka.

Gość gość
09:09 Jedna jedyna merytoryczna i prawdziwa wypowiedz. Teraz w Egipcie jest duze zaostrzenie. Wojsko pilnuje porzadku na ulicy. W hotelach ochrona ma karabiny podobnie jak wojsko. Jesli jedziesz tam z przyjaciolmi, trzymaj sie z nimi razem, nic Ci sie nie stanie.

Gość gość
Wejdż w google, tam jest lista krajów zagrożonych zamachami i to jest problem. Turcja, Egipt, Maroko, Tunezja, Izrael zawsze są narażone na różne atrakcje, ale im zależy na bezpieczeństwie turystów. Informacje w biurze podróży konkretne, a nie od przypadkowych zboków, którym tylko damsko męskie historie w głowie ☺

Gość foryś paweł
A po co tam jeździć? Piramidy można obejrzeć w internecie na plaży można leżeć na greckich wyspach a jak zależy ci na życiu towarzyskim w hotelu to nie musisz wyjeżdżać z Polski.

Gość gość
Wlasnie. Po co Arabom nabijać dochód narodowy. To nie są potomkowie starożytnych Egipcjan.

Gość V12
W Egipcie byłem sam z zona, napewno polecimy tam jeszcze raz bo było super.

Gość gość
Dla turystów jest bezpiecznie jeśli nie szukają guza i nie chodzą gdzie nie trzeba.

Gość gość
No a jak by sę tak zakryć ...nie wiem uszyć sobię u krawcowej taka kiece bawełnianą do kostek i założyć te szmate na głowe ....może mniej by zaczepiali

Gość gość
Egipt to syf, kiła i mogiła, szczególnie to ostatnie, jak ci się trafi zamachowiec (np. z Bractwa Muzułmanskiego, mamy ich też w Polsce pod nazwą Liga Muzułmańska, ale czekają aż sprowadzą więcej arabskich rodzin, to będą zabijać niewiernych).