Gość Obśmiecior27 Napisano Maj 18, 2018 taka smutna prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 19:21 Zapraszam. Można podsumować tydzień albo pochwalić się planami na nowy. Dozwolone gadanie o żarciu i pogodzie. Pitu pitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano wczoraj o 19:22 Duzo sie nalazilem i zobaczylem pieknych widokow przez ten tydzien fajnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:04 https://ibb.co/KpVDzZpF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:19 Guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:23 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Guwno Tutaj mówi się sraka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:23 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Tutaj mówi się sraka. 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:23 Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: 0dbyt Hemoroidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:24 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Hemoroidy Łeb mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:24 Ale temat wytrzasnelas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:25 Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Łeb mnie boli A mnie ucho i chce mi się rzy cały dzień. Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ale temat wytrzasnelas Tradycja rzecz święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:26 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A mnie ucho i chce mi się rzy cały dzień. Tradycja rzecz święta. Eh. Co się polepszy to się popiepszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:31 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Eh. Co się polepszy to się popiepszy. Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:43 12 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Ale zmokłam haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:43 Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:44 12 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Pomodlę się za cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 20:50 6 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Pomodlę się za cb Dziękuję, babi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 106 Napisano wczoraj o 20:53 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Dziękuję, babi. Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano wczoraj o 20:54 Za cb tb kc kc xDxD ^^ PoKlIkASH Ze Mnom? ^^ xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 64 Napisano wczoraj o 21:38 1 godzinę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Myślałam że ja tylko tak mam. Ostatnio ostro ucho z migdałem jednostronnie, 4 dni trwało ale opanowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano wczoraj o 21:42 2 minuty temu, _Gretta napisał: Myślałam że ja tylko tak mam. Ostatnio ostro ucho z migdałem jednostronnie, 4 dni trwało ale opanowałam. My obie takie kaleki jesteśmy. Czym ci się udało opanować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 64 Napisano wczoraj o 21:46 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: My obie takie kaleki jesteśmy. Czym ci się udało opanować? Nie wiem co to było, chyba z wiatraków. Przeciwbólowe te co przy kręgosłupie, neo-angin, febrisan. Kropli na ucho nie miałam. Lepiej sobie kup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 798 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Eh. Co się polepszy to się popiepszy. co się ustali to się obali Polak musi mieć łeb! i doopę ze stali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 505 Napisano 8 godzin temu Pada u was? Grzmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: Pada u was? Grzmi? 10 minut wichury i deszczu, raz czy dwa zagrzmiało i znów jest słonecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 7 godzin temu U mnie grzmi ale z padaniem słabo. Susza, niedługo będzie step. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: Pada u was? Grzmi? Od zeszłego tygodnia nie mam dnia bez deszczu lub wręcz ulewy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu 19 godzin temu, Śpiąca król...caryca napisał: Zapraszam. Można podsumować tydzień albo pochwalić się. Nie prowokuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 241 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Od zeszłego tygodnia nie mam dnia bez deszczu lub wręcz ulewy. U mnie też. Po 3 tygodniach Sahary. Trawka będzie rosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: U mnie też. Po 3 tygodniach Sahary. Trawka będzie rosła Może jesteśmy sąsiadkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach