Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arianin

Podoba mi się dziewczyna, lecz mnie brzydzi, że je wieprzowinę...

Polecane posty

Gość Arianin

I ja też się chyba jej podobam, bo mierzy mnie wzrokiem i się zawsze uśmiecha, kiedy nasze spojrzenia się spotykają i pierwsza się wita. Ale na śniadaniu, w jadalni wyciągnęła jakąś byłę z kawałkiem szynki w środku i ją pochłonęła... A w Piśmie Świętym jest napisane: "Bo oto Jahwe przyjdzie w ogniu, a jego wozy jak huragan, aby dać upust swojemu gniewowi i spełnić swoją groźbę w płomieniach ognia, gdyż ogniem i swoim mieczem dokona Jahwe sądu nad całą ziemią i będzie wielu pobitych przez Jahwe. Ci, którzy się uświęcają i oczyszczają, aby wejść do pogańskich gajów za jednym, który kroczy w pośrodku, ci, którzy jedzą MIĘSO WIEPRZOWE i płazy, i myszy, wszyscy razem zginą - mówi Jahwe. Ja bowiem znam ich uczynki i zamysły i przyjdę, aby zebrać wszystkie narody i języki; one przyjdą, aby oglądać moją chwałę!" Izajasza 66:15-18 Tak to niestety jest - barbarzyński kraj, barbarzyńskie obyczaje, jak jedzenie nieczystego mięsa. Co mi doradzacie? Brać się za tą piękną barbarzynkę i spróbować ją może potem nawrócić na właściwą ścieżkę, czy odpuścić?

Gość gość
Ostatnio widziałam przystojnego jehowca ale jak sobie pomyślałam że ma nasrane pod kopułą to od razu mi opadł.

Gość Arianin
Nie jestem jehowcem. Oni służą korporacji z brooklinu

Gość Arianin
13:36 - To ty jesteś kobietą, czy facetem, że ci opadł? Czy może jesteś kimś w rodzaju rafalali?

Gość gość
Metafora. Jakbym miała to by opadł nim by się podniósł.