Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Merkel stanie jeszcze w tym roku przed Federalnym Trybunałem Konstytucyjnym.

Polecane posty

Gość cOOle at home R

Niemcy mają dość! Merkel stanie jeszcze w tym roku przed Federalnym Trybunałem Konstytucyjnym. Jest pozew AFD przeciwko kanclerz Niemiec! Der Spiegel: Merkel, realizując swoją politykę, „nie ma prawa przekraczać granic ustaw i nadużywać uprawnień, które otrzymała od wyborców za pośrednictwem parlamentu”. Chodzi o zdrade stanu, łamanie niemieckiego prawa i UE dotyczącego azylu oraz tzw. rozporządzenia Dublin III. Uchodźcy zaproszeni przez Merkel słono kosztują Niemców, w sumie daje to rocznie gigantyczną kwotę 50 mld euro! Trzeba będzie zaciągnąć kredyty, by to wszystko sfinansować. Przez decyzje Merkel, cała Europa ma teraz problemy. https://www.zeit.de/politik/deutschland/2018-05/fluechtlinge-angela-merkel-fluechtlingspolitik-klage-verfassungsgericht-afd 🖐️

Gość gość
Niemcom nic sie nie stanie, poniewaz jest to bogaty, super zorganizowany kraj, o takich warunkach zycia Polska nawet bez jakichkolwiek uchodzcow moze tylko pomarzyc. A trybunal konstytucyjny tej skargi nawet nie przyjmie. AFD musi sie czyms wykazac, jak narazie zagryzaja sie nawzajem, wiec musza troche odwrocic uwage od wlasnych problemow. Also im Westen nichts Neues.

Gość gość
Merkel naruszyla prawa miedzynarodowe i powinna stnac przez sadem.

Gość gość
Nigdzie nie stanie bo ichszy trybunał jest pod panowaniem CDU jak nasz był za PO.

Gość gość
Najwazniejsze, ze wyborcy zobacza jak Merkel unika sadu. AFD juz niedlugo bedzie mialo 20-30 proc. A CSU na Bawarii dostanie od wyborcow kopa za oszukiwanie wyborcow. Kretaczy nikt nie lubi.

Gość gość
Doczekałem się nareszczie czasu kiedy ci którzy chcieli Arabów będą mieć smutek na twarzach. Za głupotę trzeba zapłacić wysoką cene.