Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał 18

Ilość byłych partnerów mojej dziewczyny

Polecane posty

Nic nie wysnułem.Jak pisałem na początku sama mi to powiedziała, chociaż i tak w sumie to nie wierzę bo przed tym 4 razy skłamała.

Gość gość
Alkohol, narkotyki, po 2 godzinach idzie z obca baba do wyra. Nie ma co idealny kandydat na partnera. Brrr.

Gość gość
dziś buhahahh k***a koleś daruj sobie tą dziewczynę chyba że sam taki masz przebieg lub jesteś hipokryta i musisz na żonę mieć inna, ona jest piepszona karyna nie zasługuje na ślub

Gość gość
Ale nie zasługuje bo ma duży przebieg, czy o co chodzi?? I czemu piszecie ze takie dziewczyny się nie szanują?? Jeśli robią to z własnej chęci to gdzie tu mowa o braku szacunku do siebie? Chorzy jesteście

Gość gość
Gadacie na niego ze po 2h poszedł, jeśli rozmawiali wcześniej przez neta to czemu nie? Ze mną dziewica też chciała iść do hotelu na pierwszej randce. I pewnie byśmy poszli. Tu akurat nic złego jeśli obojgu pasuje. Gorzej jak ktoś tak żyje. Nie widzę nic złego w zaufaniu aż tak komuś z kim się np kwartał pisało całymi dniami.

Gość gość
Na partnerkę dojrzała kobieta z przeszłością jaknajbardziej się nadaje. Takie 30-40 łatki wiedzą dobrze o co chodzi bo wszystko już wielokrotnie przerabiały. Jeżeli ci to nie przeszkadza (a nie powinno) to możesz kontynuo

Gość gość
16:37 A autor prawiczek? Też nie znoszę takiej hipokryzji. Kobieta ma być najlepiej dziewicą. A dwa, źle ją ocenia, że szybko poszła do łóżka. Z kimś musiała do niego pójść. Autor też nie lepszy. Byle laska, a on już gotowy do seksu i korzysta. Co siła go zmusiła do tego seksu?Sam chciał, a teraz wielce oburzony. Rzygać się chce na takich facetów. Sam się nie szanuje ale wymaga świętej chyba.

Gość gość
16:43 Ale to autor ma jej za złe, że za szybko z nim poszła. Teraz raptem mu to przeszkadza.

Gość gość
Idioto mogła mieć i 1000 kùtasów w ustach, ważne by twój był ostatni!!! Debile normalnie debile tak sam jak z kupnem samochodu piszesz 250tys przejechane to nikt go nie chce ale jak ktoś napisze że 130 w 20 letnim passacie to jest ok.

Gość gość
dziś To ty jesteś chora że seks traktujesz jak zabawę a fiuty jak cukierki. Ze dobierasz partnerów tak że masz duży przebieg. Facetów brzydza takie rzeczy. Tych pozadnych zwłaszcza co chcą mieć żonę. Po cóż ci mąż? Dalej wypinaj d**y po kiblach, zostaw związki dobrym dziewczynom które traktują samców wyjątkowo a nie jak rękawiczki.

Gość gość
Sklamala najpierw ze było ich mniej, potem przyznała się ze było ich 10ciu, to skąd wiadomo ze nadal Nie kłamie i jednak bylo ich jeszcze więcej? Nie mogła od razu powiedzieć prawdy?

Gość gość
dziś To ja podziękuję wolę być samemu. Nie wiem czy chory jestem na czasy komuny czy coś takiego ale jak op******ila 1000 k***sow to dla mnie jest aseksualna na żonę i matkę moich dzieci. Na samą myśl mi niedobrze.

Gość gość
Daj jej spokój. Niech sobie znajdzie faceta z normalnym podejściem do życia. Hipokryzja do kwadratu. Kobieta ma wielu partnerow-dziwna Facet mający wiele partnerek-cóż, był wolny i korzystał z życia Rzyg rzyg rzyg.

Gość gość
Mówią że k***y są najlepszymi żonami, matkami... I coś w tym jest. Miałem dziewczynę co swoją c**e traktowała jak skarb, wiecie dlaczego? Bo to jedyna wartość która posiada. Chłopie nie płacz i się ciesz. Upewnij się tylko żebyś był ostatni. Jej doświadczenie ci się spodoba, zapewne nie bedzie leżeć jak kłoda, a uwierz mi że to nic fajnego

Gość gość
dziś nie mogła bo raz straciła rachubę i sama nie wie już ile a dwa dobrze wie że facet nie lubi tego przebiegu, według mnie on jest fraierem, jej fraierem. Równie dobrze mogła by komukolwiek d*******y i chęć ślubu. Nike wyjątkowy zwykły frajer.

Gość gość
dziś Jestem prawiczkiem 30 lat, jakoś można i powiedz dlaczego mam chcieć szmate ba nawet postawić dom takiej szmacie? To by było niesprawiedliwe, powinienem wydać pieniądze na k***y przed ślubem, wy macie takie podejście bo uważacie że faceci sobie zaliczają. Nie wszyscy i tych nie powinny mieć szmaty.

Gość gość
dziś wolałbym tą wartość c**y całe życie lozyc niż na szmate, przynajmniej by była tylko moja :)

Gość gość
Stary psychicznie chory prawik to dopiero nieszczęście. Nie rozmnazaj się, zrób przyzluge społeczeństwu:-(

Gość gość
Przysługę..miało być, sorry.

Gość gość
Autor też nie taki święty, miał inne przed nią. Pieron jeden wie, czy sam nie ma jakiegoś HPV, czy jeszcze coś innego. A jak cpal i chlal, to też nie wiadomo co wyczynial po pijaku.

Gość gość
17:12 A skąd ty wiesz, byłeś przy tym?

Gość gość
dziś nie wiesz co mówisz człowieku. Też kiedyś marzyłem o dziewicy, ale mi przeszło. Wszyscy faceci to koorfy dla dziewczyn i mają racje, bo żaden zdrowy samiec nie odmówi pięknej młodej samicy jak mu się wypnie. To wszystko przeidalizowane jest. Wsyscy chcą sie roochac, takie życie.

Gość gość
dziś szmato j****a mogłem zaliczyć cała rokse ty myślisz że mnie nie stać było? Tylko co ja później bym powiedział dziewczynie? Żonie? I to wszystko mimo że większość nie lubi prawiczkow. Prawdopodobnie nie ogaeniacie jak działa fiut i boicie się że niesprawny. Sztuczna p**de i pół godziny piluje daruj sobie.

Gość gość
Ty alkoholiku ty myślisz ze któraś normalna cie będzie chciała? Kopa byś od każdej normalnej dostał.

Gość gość
17:16 Weź już spadaj. Albo niech ci twój chłopak przeora pedale :D :D

Gość gość
dziś ja odmowilem kilka razy, jakoś można, w sumie odmówił bym znowu, alimenty to nic fajnego, a im nie ufalem

Gość gość
Na rokse może Cię stać, ale żadna kobieta Cię nie chce. Mówi Ci to coś? Zaburzony narcyzie?

Gość gość
dziś Jestem hetero, szmaty nie zasługuja na rodzinę chyba ze że szmata

Gość gość
Musi sobie ulżyć frustrat jeden na kafeterii.

Gość gość
17:23 Ta hetero. Takie kity to sobie sam wciskaj. Hetero to podrywa kobiety a nie wyzywa ich od szmat na forum.