Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał 18

Ilość byłych partnerów mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Czyli odmawiasz bo boisz się ciąży, a nie dlatego że jestes porządny. Jesteś żałosny prawiku

Gość gość
Popatrzyła się laska na ciebie i myślałeś że leci?? :-D trzepales sobie wtedy? "Ale na mnie lecą te laski a ja ich nie chce, jestem taki z******ty" i się obudziles

Gość gość
dziś jedno i drugie, przyznajcie prawdę która jest oczywista, dziewczyna najpierw do 30 się wybawila a teraz strach przed staroscia i szybko jakiegoś frajera na dzecko męża, zdesperowana. Do tego kłamie i kręci na swoją korzyść. Raz 22 latke czytałem że ma taki sam plan wybawic się do 30 a potem mąż oczywiście ma się za wygrywke.

Gość gość
A ty się wyprawiczyles jak na razie :-D też długo byłem prawikiem, ale cały czas był plan żeby zamoczyc. Dzisiaj mocze codziennie w 10 lat młodszej i jestem z tego dumny jako facet sam przed sobą, mam 29 jakby co

Gość gość
dziś podeszła na dworze pod blokiem i zaproponowała seks i drinki w klubie, inna mnie ciągnęła na górę na domowce, jeszcze inna przez neta się umowila ze mną na seks w hotelu na pierwszej randce, inna chciała w kiblu w hipermarket to zrobić, w sklepie kolega się śmiał że ewidentnie na mnie sprzedawczymi leci i bym ją wziął na zapleczu, pod blokiem kobieta z balkonu zapraszala mnie na kawę, na solarium chciały mnie zobaczyć nago chyba wystarczy wspomnień wymieniać

Gość gość
Ehh tylko seks wam w głowie. Jak bym chciał zdjąć prawictwo dla samego zdjęcia tobie już dawno bym zrobił.

Gość gość
No i dobrze, laska od razu sprawdza czy gość nadaje się na partnera, jest normalna i wie że sex w związku jest ważny a nie pieprzenie o cnocie a potem są zdrady bo koleś ma małego i dochodzi w 2 min a babka leży jak kloda i daje raz na kwartał po bożemu.

Gość gość
Chciało c***isać o tych sytuacjach? Ja bym ci napisał bujaj się frajerze, ewidentnie to wymysliles, no chyba że zle interpretujesz zachowania dziewczyn i zapewne tak jest, boooo JESTEŚ PRAWIKIEM :-D każdy facet musi zamoczyc, tak nas natura stworzyła i przestań tłumaczyć siebie przed lustrem "to ja nie chciałem, dałem jej kosza" idz coś podupczyc, jak nie masz możliwości to za kaske, przecież to nic takiego a lata ci uciekają

Gość Malinka 9999
U mnie kreśliło by cie samo to że chociaż raz wzieles narkotyki.Sama mam od kilku lat jednego Partnera wiec na to sie nie wypowiem.Ale uwież mi ze po Tym ćpaniu masz organizm zniszczony bardziej niż ona nawet gdyby miała 15 partnerów.Także kolego nie wiem czemu ją Tak krytycznie oceniasz,bo nie jestes lepszy...pozatym w tych czasach ludzie mają lekkie podejście do seksu wiec doceń ze chociaż ci prawdę powiedziała.Wyobraź jak byś sie poczół gdybyś cos takiego powiedzial się po 10 Latach małrzeństwa.A ty ćpunem zostaniesz do końca życia tylko trzeźwym :)

Gość gość
Mi nic nie ucieka. Nie muszę znaleźć dziewicy mogę być sam a pobzykac na stare lata. Nie mam zegaru biologicznego. Nie muszę po 30 mieć szybko dziecka. Mogę zdradzić szmate. Mogę wszystko. Będę tylko bogatszy. Szkoda że besztacie z błotem kogoś porządnego. Który zawsze chciał miłości i żony. Nie chciał skrzywdzić czy zaliczać. Włożenie w pipe i tak przeminie. Ja bym uważał na tą dziewczynę. I nie chodzi nawet o ten przebieg a szczerość, zaufanie, kręcenie, kłamstwo, podejście do prawiczkow czyli dobrych samców. Po prostu żeby się nie wpakował w alimenty bo ta karyna może mieć plan utrzymania 500+ i 1000 alimentów a nie miłość i rodzina. Tu jest problem i w tym czy on czuje obrzydzenie mieć taką żonę. Ja raz tak miałem że nie czułem obrzydzenia do karyny mimo jej przebiegu a u innej już jeden może brzydzic.

Gość gość
Samo określenie kobiety "szmata" daje dużo do zastanowienia nad autorem.

Problem jest jeszcze taki że gdy zacząłem pytać o "przebieg" odpowiadała :"nie powiem ci skończmy temat" albo że jestem nienormalny i powinienem się leczyć noi w między czasie kłamstwa.

Zacząłem myśleć poważnie i poprostu chciałem wiedzieć z kim mam do czynienia,to chyba normalne.

Gość gość
krótko, albo akceptujesz kogoś z przeszłością albo nie...

Gość gość
Ludzie, jaka przeszlosc..? Dziewczyna miala 10 facetow i ma 30lat... to od dwudziestki daje .. jednego rocznie, nawet gdyby miala 20... to ciagle tylko dwoch rocznie... gdzie wy zyjecie? W sredniowieczu? Jak ludzie sa w zwiazkach to sie bzykaja w domu. Single probuja tu i tam :-)

Gość gość
No bo to prawik, on nie bzykalem i myśli że jest normalny. Normalnie ludzie nawet ci ciapowaci średnio raz na 3 miesiące mają jakiś sex od tak dla odstresowania się. Czterech partnerów rocznie jak się jest singielka uważam za normalne i tak też można liczyć, ale kogo obchodzi kto kiedyś z kim spał? Tylko debili.

Gość Nie jestem debilem
A patrzę na przeszłość, bo panna która uprawiała seks bez związku rzadko jest kimś naprawdę szlachetnym i uduchowionym.

Gość gość
Zgadzam sie. 4-6 rocznie to dla singli norma. Mniej niz 4 - oznaka wyjatkowego ciapostwa, wyjatkowej nieatrakcyjnosci lub przynaleznosci do kolka rozancowego. Wiecej niz 6- mozliwy wyjatkowo dobry rok. 8-10 - niezdecydowanie co dalej zrobic z zyciem, tudziez spotykanie wyjatkowo kiepskich w lozku partnerow (wiec trzeba probowac z kims innym). Wiecej niz 10 - mozliwe koorestwo:-)

Mam 26 lat i przed nią miałem trzy partnerki.Z tego co mi mówiła dziewictwo straciła jak miała 21 lat a przez 5 była w dwóch związkach więc zostaje 3 lata na 8 facetów.Jeszcze sam seks byłem w stanie zrozumieć ale że wszystkim pociągnęła to jest dla mnie średnie.Po za tym nie wiem czy to jest jakaś zależność ale srom ma taki, że możnaby w niego się wysmarkać.

Gość gość
3 lata na 8 partnerow to srednio 3 na rok (to ponizej sredniej krajowej). Wielkosc i ksztalt sromu nie maja nic wspolnego z iloscia obciagania czy stosunkow seksualnych! Taka juz jej uroda. To tak jak u was, jeden ma wiekszego inny mniejszego lub grubszego. No I co z tego ze obciagala? Co miala zrobic jak jej robili minetke? 26 i miales 3 partnerki? To duzo ponizej sredniej krajowej :-)

Gość gość
Wymyślasz człowieku :/ jak tobie obciagala to jakoś nie myślałeś o innych potencjalnych fiutach :/

A kobiety to się nie jebią za młodego nie myśląc o małżeństwie? A mężczyzna od razu musi się żenić z każdą która w*****ał? Nie bądź śmieszna.

Gość gość
07.26 no właśnie ha ha :D

@gość kobieta mówi: "3 lata na 8 partnerow to srednio 3 na rok (to ponizej sredniej krajowej)" [to o kobiecie]; ciekawe jaka jest Twoja 'średnia' :D "26 i miales 3 partnerki? To duzo ponizej sredniej krajowej :)" [to do mężczyzny]. x 'Średnia krajowa'... --- to nie zbiory buraków cukrowych mierzone w kwintalach z hektara! Ta średnia to w przypadku kobiet 'średnia skvrvvienia' --- nie polecam do niej równać. U mężczyzn jest inaczej --- to z grubsza miernik ilości dzivvek, na które mężczyzna trafił, o których wiedział że nimi są (znaczy: się mu 'wyłożyły') i z ilu z nich finałowo skorzystał.

@Malinka 9999 do Autora: " po Tym ćpaniu masz organizm zniszczony bardziej niż ona nawet gdyby miała 15 partnerów." No tak... co jest większe? --- sekunda czy jard? Czym innym zniszczenie organizmu, czym innym zepsucie duszy, proszę Pani. x "A ty ćpunem zostaniesz do końca życia tylko trzeźwym :)" Piękne pier*dolamento! --- miałaś katar? --- do końca życia jesteś zakatarzona, tylko bezobjawowo :D

Gość gość
Ktoś sobie wymyślił średnią z dvpy. A dla autora gratulacje. Prowo 9/10. Tylko drobne potknięcia. Miłego dnia:)

@ gość "A dla autora gratulacje. Prowo 9/10." To, że coś jest prowokacją (wezwaniem, impulsem do wypowiedzi/działania) nie znaczy, że jest nieprawdą...

Gość gość
Gość ddr hahaha czyli ze jak dziewczyna ma ochotę na sex i go uprawia z kimś równie chętnym to jest d****a? :p co za głupie myślenie :D

@gość Jeśli ta dziewczyna-ochociara jest żoną, a ten równie chętny to jej mąż --- to jest to wskazane i jak najbardziej OK. Liberalnie mógłbym dodać przypadek bliskiej sobie pary, która autentycznie i szczerze planuje spędzić ze sobą życie. W pozostałych przypadkach: tak! --- ona jest dzivvką. x Pełna odpowiedź na Twój zarzut obejmuje cały kontekst biologiczno-etyczno-społeczny. I to jest odpowiedź bardzo długa. Może potem wyjaśnię dokładniej.

Gość gość
Znowu kompleksiarze mają problem z seksualnością człowieka.