Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci naprawde nie lubia kobiet z meskimi zainteresowaniami

Polecane posty

Gość gość

? Jak samochody, silownia, strzelnica, motocykle? Wolicie takie ktore sa bardziej kobiece?

Gość gość
Tak.

Gość gość
Zalezy czy z takimi zainteresowaniami ida takie zachowania, ktore - gdyby byly przez jakiegos faceta nagminnie okazywane; zazwyczaj przez same baby oceniane sa negatywnie.

Gość gość
facet woli o paznokcjach tipsach i serilach to pytanie to jakas prowokacja

Gość gość
gość dziś facet woli o paznokcjach tipsach i serilach to pytanie to jakas prowokacja xxx dlaczego prowokacja? sa faceci, ktorzy lubia kiedy kobieta dba o siebie, interesuje sie kosmetykami i ubraniami i on ma sie kim pochwalic przed znajomymi, a do meskich hobby ma kolegow.

Gość gość
Zalezy czy z takimi zainteresowaniami ida takie zachowania, ktore - gdyby byly przez jakiegos faceta nagminnie okazywane; zazwyczaj przez same baby oceniane sa negatywnie. -------Zwykla kobieta, ktora lubi spedzac czas w okreslony sposob albo czyta o tych rzeczach, a nie zulerka co przeklina i pluje na chodnik podpierajac sie o harleya ;)

Gość gość
Z doswiadczenia wiem, ze kobiety o meskich zainteresowaniach to: a) swietne kumpele b) agresywne twarde feministki Typ A) jest calkiem dobrym materialem na partnerke. A jesli jeszcze jest ladna to juz w ogole bomba. Pomyslcie sobie - seks a potem rozmowa o silnikach i piwo. :)

Gość gość
"------Zwykla kobieta, ktora lubi spedzac czas w okreslony sposob albo czyta o tych rzeczach, a nie zulerka co przeklina i pluje na chodnik podpierajac sie o harleya oczko.gif" x To dlaczego ktos normalny (bez kompleksow i zbyt niskiej samooceny) nie mialby "lubic"? Chyba ze ma charakter odpychajacy, ale na to zadne hobby wplywu nie ma. Ktos ci podal taki powod "nie lubienia"? Moze ten ktos sam nie wie do konca czego wlasciwie chce, ale w takim razie czy nalezaloby sie przejmowac zdaniem takiej osoby?

Gość gość
Co męskiego w strzelnicy? :D Trzeba być debilem żeby chodzić na strzelnicę, niezależnie od płci, albo zwolennikiem PiS-u co w sumie jest tożsame. Przecież Antoine kazał wydać 2 MILIARDY na budowę strzelnicy w każdym powiecie, a jego mości następca też to popiera.

Gość gość
21:16 Wydatki na militarie w bezpiecznym kraju sa zupelnie niedorzeczne. Powinni przestac kupowac samoloty wojskowe, ktora stoja i sie kurza i przestac sie zbroic. Litosci, ludzie. Czy my zyjemy w Europie, w UE, w NATO i ONZ, czy w jakiejs bananowej republice na wyspach o powierzchni stadionu? Nie grozi nam nagly atak bo jest za duzo konwencji i ustaw. Wojne wywolac w dzisiejszych czasach jest naprawde ciezko.

Gość gość
w bezpiecznym kraju? z taka "polityka" zagraniczna? kpic raczysz, albo porazenie mozgowe masz. jedno z dwojga.

Gość gość
21:27 fakt że polityka zagraniczna jest rozp......ona ale to nie znaczy że grozi nam wojna, popieram że zbrojenia nam są niepotrzebne.

Gość gość
21:27 Prosze cie... Zejdz na ziemie, nie zyj paranoja. Kto nam zagraza? Rosja? Przypominam, ze jestesmy w UE i jesli Rosja wszczelaby z nami wojne, wszczelaby wojne z cala UE wedle prawa unijnego.

Gość gość
Pomyslcie sobie - seks a potem rozmowa o silnikach i piwo. No wlasnie czy facetom nie "mięknie" pewna czesc, bo mysla ze kobieta jest zbyt meska??

Gość gość
Wojne wywolac w dzisiejszych czasach jest naprawde ciezko. xxx co ty dziecko piszesz.... na wiadomosciach z tvn sie chyba opierasz. wojna trwa caly czas, u nas jeszcze nie ale mamy juz wojsko usa u nas i oni nie beda nas bronic. oni sa po to zeby nas pacyfikowac w razie buntow na temat ustawy 447. ale o tym pewnie tez nei slyszales....

Gość gość
nawet we wrzesniu 1939 francja i anglia wypowiedzialy hitlerowskim niemcom wojne. strasznie mnie uspokaja zarowno ue jak i onz, tu nie chodzi o paranoje, tylko o nauke, jaka sie czerpie z historii, niektorzy widac nie umieja sie uczyc. na wojne isc nie musze, ale przed uzbrojonym szabrownikiem w razie kolejnej kleski zywiolowej to pacierz i ue cie nie obronia.

Gość gość
jesli Rosja wszczelaby z nami wojne, wszczelaby wojne z cala UE wedle prawa unijnego. xxx UE mialaby nas w d***e w razie ataku. niemcy nam pomoga? :D francja? :D moze usa? :D sami przyjaciele dookola :D

Gość szry
lepiej miec umiejetnosci i nigdy nie byc zmuszonym z nich skorzystac, niz ich nie miec w ogole. tyle w kwestii strzelnic. o polityce lepiej sie nie wypowiem. o kobietach z meskimi zainteresowaniami... jak tak czy siak pozostaja kobiece, to co za problem? a niech nawet umie zlozyc ten motor od podstaw - przynajmniej nie bedzie z "psiapsiolkami" co tydzien na imprezie kolo ogona robila, narzekajac jacy to wszyscy faceci sa zli.

Gość gość
Ja nielubie, jak kobieta: lubi karate, boks, strzelac z broni i wyrabiac sobie muskuly. Nie, ze wtedy moze mnie pobic. Niech by juzjej bylo, ze tego bym nie widzial, ze sobie gdziesna takie zajecia chodzi, zeby umiec sie obronic. Ale nie fanka tego i mialbym to widziec na codzien.

Gość gość
z kobieta to mozna poflirtowac zeby potem romansowac i mam tylko ten jeden cel kiedy z nimi rozmawiam poza tym nie widze sensu zeby z nimi rozmawiac bo na niczym sie nie znaja i o niczym nie maja pojecia czasem opowiadaja mi czym sie zajmuja , jakie to jest odpowiedzialne zajecie i trudne ale to sa dla mnie proste rzeczy takie p*****ly i mnie to nudzi nie no ale udaje dobrego sluchacza bo inaczej to bym nie mial gdzie zamoczyc

Gość gość
gość dziś z kobieta to mozna poflirtowac zeby potem romansowac i mam tylko ten jeden cel kiedy z nimi rozmawiam poza tym nie widze sensu zeby z nimi rozmawiac bo na niczym sie nie znaja i o niczym nie maja pojecia czasem opowiadaja mi czym sie zajmuja , jakie to jest odpowiedzialne zajecie i trudne ale to sa dla mnie proste rzeczy takie p*****ly i mnie to nudzi nie no ale udaje dobrego sluchacza bo inaczej to bym nie mial gdzie zamoczyc xxx no i widac po tym wpisie ze nie warto sie ogladac na facetow tylko robic wszystko dla siebie ;)

Gość gość
dziś A znasz takie powiedzenie: Chesz pokoju, szykuj sie na wojne? Te wszystkie konwencje i umowy miedzynarodowe to tylko kurtuazja. Przed II WS mielismy z Niemcami podpisana deklaracje o niestosowaniu przemocy, z ZSRR pakt o nieagresji, a jak Hitler zaatakowal to ruscy stwierdzili, ze Polski nie ma, wiec umowa nie obowiazuje :D Takze takie umowy w kazej chwii mozna zerwac, i kto zaryzykuje konflikt na wlasne zyczenie i stanie w naszej obronie? WB i Francja, nasi sojusznicy jak wiadomo, wypieli sie i w ramach pomocy zrzucali ulotki :D :D

Gość gość
21:39 Chyba minales sie z powolaniem, co ty robisz na babskim forum? Czemu nie jestes w Legii cudzoziemskiej albo innej najemnej jednostce? Dla takich jak ty miejsce jest wlasnie tam. Zyjesz wojna.

Gość Mało_stanowczy
Kobieta z „męskimi” zainteresowaniami? Jak dla mnie świetny materiał na kumpla. Tyle, że z kumplami nie chodzę do łóżka:)

Gość gość
To jakie zainteresowania u kobiet was podniecaja? oprocz seksu....

Gość gość
Moja kobieta zna się na motocyklach i ogląda ze mną mecze. Prawdziwy skarb :) A nie lalunie które rozmawiają tylko o kosmetykach, zakupach i serialach.

Gość gość
Nie chodzi o zainteresowania tylko sposob ich realizacji. Sa szczuple kobiety a sa i przekoksowane kobiety jedne i drugie cwicza.

Co złego w siłowni to ja nie wiem. Zależy jak kobieta chce wyrzeźbić swoje ciało. Jeśli idzie w mocno zarysowane mięśnie zwłaszcza ramion to jest to słabe. Ale wyzwiska pupa... ;). Milej złapać w pozycji za sprężysty zadek miast po prostu za tłusty. 00 Co do pozostałych wymienionych: zauważyłem że ich miłośniczki często gęsto mocno piją i palą. Po 30stce wyglądają jak po 40stce. :/ Ale może ktoś zna delikatny kwiaty pośród motocyklistek. :P

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość dziś Nie chodzi o zainteresowania tylko sposob ich realizacji. X X X X Tez tak mysle. Zainteresowania to zainteresowania. O ile dany facet nie czuje sie zagrozony , ze "baba wie wiecej niz on" w dziedzinie , ktora on sam uwaza za meska to nie ma problemu.

Gość gość
Lubie jak dziewczyna lubi gry video wtedy już ma +5 do wyglądu.